Epl pravi svoj prvi „fablet“

| 17. 06. 2013. – 16:48h izmena vesti 18:30h
| Komentara: 30

Epl sprema dva nova uređaja za narednu godinu, saznaju svetski mediji iz nekoliko izvora.

Ukoliko se glasine ispostave tačnim, američki gigant će predstaviti dva nova „ajfon” uređaja, jedan dijagonale od 4,7 inča, drugi od 5,7 inča.

Ovo znači da će „Epl” pokušati da se ugura na jedino tržište mobilnih telefona i tableta na kojem još nije prisutan, a to je jedna od novijih kategorija- „fablet”, telefoni veličina dijagonala između 5 i 6 inča.

I jedan od šefova „Epla” Tim Cuk nedavno je takođe spomenuo mogućnost novih „ajfon” telefona većih dijagonala, ali je dodao i da „Epl” mora uzeti u obzir i to da veći uređaji utiču i na veću potrošnju baterije.

Pojedini analitičari smatraju kako nije realno očekivati da bi idući „ajfon”mogao imati veću dijagonalu, no za dalju budućnost je to vrlo realna opcija.

Osim ove glasine, još kruže informacije o tome da će „Epl” do kraja godine izdati i jeftinu verziju „ajfona”. Taj uređaj će se navodno na tržištu pojaviti u šest boja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici.

Podeli vest:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Grad Prijepolje

Sajt Grad Prijepolje (www.gradprijepolje.com) je sa preko 4.300 (unikatnih) poseta na dnevnom nivou (32.000 pregleda dnevno) ubedljivo najposećeniji informativni internet portal u Prijepolju i okolini, postoji od 2004. godine i svojom uređivačkom politikom uživa veliki kredibilitet kod posetioca.

Istražite Prijepolje

Budite u toku

Grad Prijepolje © 2004-2023. Sva prava zadržana.