Groznica oko "Ratova zvezda" i u svetu gejmera

U isčekivanju najverovatnije najveće filmske premijere ove godine, novih “Ratova zvezda” isprobali smo video igru sa glavnim junacima čuvene pustolovine.

Dizni je nedavno i u Srbiji predstavio Infiniti 3.0 – “Star Wars Rise Against the Empire” a ekipa “Blica” ju je među prvima probala.

Priča je smeštena u originalnu triologiju “Ratova zvezda”. Igrači prolaze kroz kultne scene iz Epizoda četiri i šest, a tu su i glavni junaci, prepoznatljive letelice, lokacije… Osnovni paket dolazi sa Play Setom – portalom i figurama Luka Skajvokera i princeze Lee. Han Solo, Čubaka kao i Dart Vejder mogu se dodatno kupiti, a nagađa se daa bi od novembra u prodaju mogla da bude puštena i figura Boba Feta. I dalje je zadržan sistem toys-to-life pa jednom postavljene na portal figure “ožive” na ekranu.

 

Baš kao i u filmovima glavni cilj je odbrana Imperije i borba protiv Dart Vejdera. Usput imate brojne misije ukoliko ne žurite da “pređete” odjednom ceo zaplet. Možete da istražujete planete, borite se sa stormtruperima, a svaka od dodatnih misija i zadataka su prilično zanimljive.

 

Naravno tu je i obavezni svetlosni mač koji, ukoliko igrate sa Lukom Skajvokerom može da se kombinuje sa blasterom.

 

Muzika i zvučni efekti iz originalne triologije su korišćeni i u igri i doprinose inače dobrom utisku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici.

Podeli vest:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Grad Prijepolje

Sajt Grad Prijepolje (www.gradprijepolje.com) je sa preko 4.300 (unikatnih) poseta na dnevnom nivou (32.000 pregleda dnevno) ubedljivo najposećeniji informativni internet portal u Prijepolju i okolini, postoji od 2004. godine i svojom uređivačkom politikom uživa veliki kredibilitet kod posetioca.

Istražite Prijepolje

Budite u toku

Grad Prijepolje © 2004-2023. Sva prava zadržana.