Line

Japanska društvena mreža Line koja je ekvalent mrežama Skype, Twitter, Facebook i Instagram saopštila je da je do 1. aprila registrovala oko 400 miliona korisnika u čitavom svetu.

U Japanu svi učenici i studenti koriste mrežu Line putem smartfona i tableta. Njihovi roditelji su sve više primorani da se i sami registruju na ovu mrežu. Mreža Line pokrenuta je u junu 2011. godine u Japanu, a brzo se raširila u Aziji. Sada polako osvaja Evropu i SAD.

 

Broj korisnika je prešao 10 milona u 10 različitih država.  Krajem novembra prošle godine registrovan je 300-milioniti korisnik, a za samo četiri meseca taj broj je povećan za 100 miliona. Ova duštvena mreža omogućava besplatnu telefonsku komunikaciju, razmenu poruka i informacija.

 

Kompanija Line  je japanska filijala južnokorejske firme „NHN“.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici.

Podeli vest:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Grad Prijepolje

Sajt Grad Prijepolje (www.gradprijepolje.com) je sa preko 4.300 (unikatnih) poseta na dnevnom nivou (32.000 pregleda dnevno) ubedljivo najposećeniji informativni internet portal u Prijepolju i okolini, postoji od 2004. godine i svojom uređivačkom politikom uživa veliki kredibilitet kod posetioca.

Istražite Prijepolje

Budite u toku

Grad Prijepolje © 2004-2023. Sva prava zadržana.