Najbolje besplatne igre

Video-igre su jedna od najvećih industrija s ogromnim obrtom novca, i to ne samo u IT svetu. U proseku cena igrica je oko 40 evra. Mnogima je taj novac nedostupan, pogotovo što se nove igre pojavljuju na svakih nedelju dana, stoga postoji alternativa u vidu besplatnih igara koje se mogu pronaći preko interneta. Izabrali smo pet, a vas ništa ne košta da ih isprobate.

Iako ovi naslovi prvenstveno dolaze za „Vindouz“ platformu, postoje verzije koje su namenjenje za Plejstešen, Iksboks ili čak Android uređaje, pa se mogu igrati i preko telefona ili tableta.

 

Svaka od njih nudi besplatnu verziju koja se skida preko zvaničnih sajtova, a ukoliko neko od igrača želi da napreduje brže od ostalih ili da ima pristup većem broju oružja i opcija, ima mogućnost da dokupi to već u samoj igri.

Zajednice ovih igara su veoma velike i osim same igre, postoje forumi i zvanični sajtovi preko kojih igrači razmenjuju iskustva, ideje, taktike i slične podatke. Pre samog početka nije loše pregledati osnove kako bi se bolje upoznali s pravilima.

 

DC Univers Online

 

Svi zaljubljenici u heroje iz DC univerzuma sada mogu da izaberu svoje omiljene likove i krenu u borbu. Još zanimljivija opcija je da sami kreirate svog superheroja i izaberete kojem ćete se timu priključiti. Kontrola igrača je veoma jednostavna dok su borba i sama priča zanimljivi.

 

Adresa: www.dcuniverseonline.eu

Runescape

 

Runescape je jedna od najvećih MMO (Masivelly multiplayer online) igara i ukoliko ste zaljubljenik u takve igre, trebalo bi da se okušate u njoj. Ono što će se mnogima dopasti je mogućnost igranja direktno iz internet pregledača, odnosno gde god možete da pokrenete Java endžin.

 

Adresa: www.runescape.com

 

World of Tanks

Ideja s ovom igrom je veoma jednostavna – borba se vodi isključivo između tenkova. Nakon instalacije potrebno je izabrati neki tim, odabrati vozilo i možete odmah krenuti u borbu protiv drugih korisnika. Iako postoje iskusni igrači, dok igrate nećete odmah na njih naleteti.

Adresa: www.worldoftanks.eu

Tribes: Ascend

Brza, grafički dobra i puna pucanja u ogromnom prostoru. Svi koji vole ratovanje iz prvog lica oduševiće se ovim naslovom. Gejmplej podseća dosta na “Quake” ili “Unreal”, samo sa mnogo boljom grafikom. Osnovna verzija nudi veliki broj oružja i dodataka.

 

Adresa: www.hirezstudios.com/tribesascend/home

 

Planetside 2

 

Ovo je igra za koju nećete moći da poverujete da je besplatna jer odlično izgleda i nudi puno toga. Igra je klasična pucačina iz prvog lica, a borba sa neprijateljem traje u ogromnom polju gde nikad ne znate sa koje strane će vas napasti.

 

Adresa: www.planetside2.com

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici.

Podeli vest:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Grad Prijepolje

Sajt Grad Prijepolje (www.gradprijepolje.com) je sa preko 4.300 (unikatnih) poseta na dnevnom nivou (32.000 pregleda dnevno) ubedljivo najposećeniji informativni internet portal u Prijepolju i okolini, postoji od 2004. godine i svojom uređivačkom politikom uživa veliki kredibilitet kod posetioca.

Istražite Prijepolje

Budite u toku

Grad Prijepolje © 2004-2023. Sva prava zadržana.