Ofis mobajl paket od danas i na "ajfon" uređajima

Ofis mobajl (Office Mobile) paket kompanije „Majkrosoft“ od danas je dostupan i za sve korisnike „ajfona“ uređaja koji su pretplaćeni na „ofis 365 houm premijum“ ili „ofis 365 ProPLus“.

Mobilna verzija najpoznatijeg softvera za kancelarijsko poslovanje, moguće je preuzeti sa „Eplovog“ „ap stora“.

Ova verzija prilagođena „ajfon“, takođe, omogućava pristup „vord“, „eksel“ i „pauer point“ dokumentima, kao i mogućnost njihovog menjanja u pokretu, praktično iz ruke.

Nakon pristupa dokumentima putem naloga za „ofis 365 licencu“ i rada na njima sa „ajfon“ uređaja, „ofis mobajl“ zadržava originalan izgled sadržaja što omogućuje da sve izmene izgledaju sjajno i kada se dokumentu naknadno pristupi sa „Mek“ ili PC računara.

Ofis mobajl je prilagođen malim ekranima na način koji omogućuje brzo i lako obavljanje važnih operacija.

Na primer, navigator slajdova omogućuje brz prelazak na željenu stranicu „pauer point“ prezentacije, dok „vord“ alat pod nazivom „nastavi čitati“ (Resume Reading) automatski usmerava korisnika tačno na mesto gde je stao radeći na svom PC, Mek, laptop ili tablet uređaju.

Na ovaj način, korisnicima se usmerava pažnja na poslednje izmene čime se značajno smanjuje mogućnost propusta u radu.

Više detalja o načinima na koje se može kupiti „ofis 365 licenca“ pomoću koje se „ofis“ dokumentima može pristupiti sa „ajfon“ uređaja, dostupni su na www.office.com. Na istoj adresi je moguće i besplatno preuzimanje besplatne probne „ofis 365 licence“ na perod od 30 dana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici.

Podeli vest:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Grad Prijepolje

Sajt Grad Prijepolje (www.gradprijepolje.com) je sa preko 4.300 (unikatnih) poseta na dnevnom nivou (32.000 pregleda dnevno) ubedljivo najposećeniji informativni internet portal u Prijepolju i okolini, postoji od 2004. godine i svojom uređivačkom politikom uživa veliki kredibilitet kod posetioca.

Istražite Prijepolje

Budite u toku

Grad Prijepolje © 2004-2023. Sva prava zadržana.