Predstavljen prvi model premijum serije LG G2

Kompanija LG Electronics predstavila je LG G2 smart telefon, prvi model u okviru nove premijum G serije, koji karakteriše ekran dijagonale 5,2 inča i Android Jelly Bean 4.2.2 operativni sistem.

LG G2 poseduje procesor od 2.26 GHz Quad-Core Qualcomm Snapdragon 800, Full HD IPS ekran 1080 x 1920 / 423 ppi, memoriju od 32GB / 16GB, kao i dve kamere – sa zadnje strane od 13 MP sa optičkim stabilizatorom slike (OIS) i prednja od 2,1 MP.
 

Ovaj uređaj pomera granice kada je dizajn smart telefona u pitanju i to kroz postavljenje svih tastera na zadnju stranu uređaja, umesto na bočne što je slučaj kod svih ostalih telefona.

Pomeranje glavnih tastera na poledjinu telefona daje veću kontrolu korisnicima, jer se upravo tu kažiprst nalazi u prirodnom polažaju, što rezultira smanjenjem ispadanja telefona iz ruke prilikom podešavanja jačine zvuka u toku razgovora.
LG G2 smart telefon koristi i grafički RAM (GRAM) tehnologiju koja smanjuje potrošnju energije ekrana i do 26 odsto i istovremeno produžava trajanje baterije za 10 odsto.

Pored ove tehnologije, LG G2 poseduje i bateriju od 3.000 mAh, što garantuje veliku izdržljivost prilikom aktivnog korišćenja.

Telefon nudi i niz drugih praktičnih funkcija, kao što su automatsko odgovaranje na poziv kada se telefon prisloni na uvo (Answer Me), informacije iz tekstualnih poruka se mogu lako sačuvati i uvrstiti u kalendar ili biti pretražene na internetu (Text Link), a može upravljati i uredjajima za kućnu zabavu, ili se koristiti kao univerzalni daljinski upravljač za više uređaja istovremeno (QuickRemote).

Nakon svetske premijere u Njujorku, LG G2 će u narednih osam nedelja biti dostupan kod više od 130 operatera širom sveta, počevši od Južne Koreje, Severne Amerike, Evrope i ostalih ključnih tržišta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici.

Podeli vest:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Grad Prijepolje

Sajt Grad Prijepolje (www.gradprijepolje.com) je sa preko 4.300 (unikatnih) poseta na dnevnom nivou (32.000 pregleda dnevno) ubedljivo najposećeniji informativni internet portal u Prijepolju i okolini, postoji od 2004. godine i svojom uređivačkom politikom uživa veliki kredibilitet kod posetioca.

Istražite Prijepolje

Budite u toku

Grad Prijepolje © 2004-2023. Sva prava zadržana.