Predstavljena nova "Samsung korner" aplikacija

Predstavljen je nov projekat „Samsung korner“ koji služi za kupovinu sadržaja preko smarta i tableta, pomoću kojeg će korisnici u Srbiji imati sve na raspolaganju od filmskih hitova, knjiga, muzike, pa do magazina…

Aplikacija se može se preuzeti besplatno preko Samsung Apsa. A u planu je i širenje na ceo region nekadašnje Jugoslavije. 

 

među kojima su: Taramount film, MCF, Soulfood, pozorište Boško Buha (muzika za decu), Adria Media, Goodtimes, DukePeterson, Hi-Files, PC Press, Menart – Metropolis GoLive, City Records, KCN, BN, Grand, Gold, Dallas Records i New Look Entertainment.

 

Samsung korner prati ukus korisnika i prilagođava se potrebama tržišta, što znači da će u narednom periodu ponuda sadržaja biti dodatno obogaćena novim knjigama, magazinima, filmovima i muzikom.

 

„Kompanija Samsung je lider u kreiranju inovacija, kako uređaja tako i novih sadržaja koji obogaćuju svakodnevni život svih korisnika. Samsung korner je korak dalje u ponudi aplikacija za smart telefone i tablete na našem tržištu, jer se na jednom mestu nalaze sadržaji iz oblasti zabave: od domaćih magazina i filmova, preko knjiga i muzike i, što je najvažnije, ponuda sadržaja na ovoj aplikaciji se konstantno proširuje. Svi ljubitelji Samsung uređaja imaće prilike da sadržaje Samsung kornera vide i na velikom ekranu, što znači da će Samsung korner uskoro biti dostupan i za Samsung Smart televizore“, rekao je Saša Marjanović, direktor korporativnog marketinga u kompaniji Samsung Electronics.

 

Sadržaji Samsung kornera mogu se nabaviti preko brojnih sistema plaćanja: QVoucher, Money Booker, kreditnih kartica (Visa, Master, Maestro) i putem PSMS poruka.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici.

Podeli vest:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Grad Prijepolje

Sajt Grad Prijepolje (www.gradprijepolje.com) je sa preko 4.300 (unikatnih) poseta na dnevnom nivou (32.000 pregleda dnevno) ubedljivo najposećeniji informativni internet portal u Prijepolju i okolini, postoji od 2004. godine i svojom uređivačkom politikom uživa veliki kredibilitet kod posetioca.

Istražite Prijepolje

Budite u toku

Grad Prijepolje © 2004-2023. Sva prava zadržana.