Samsung proširuje Galaxy S4 zoom seriju novim LTE modelom

Podeli vest:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Samsung proširuje Galaxy S4 zoom seriju novim LTE modelom
Grad PrijepoljeGrad PrijepoljeGrad Prijepolje
MARKETING

Kompanija Samsung Electronics najavila je danas izlazak novog Galaxy S4 zoom LTE modela koji koristi Android Jelly Bean 4.2 operativni sistem, a najnovija tehnologija povezivanja LTE omogućava neverovatno brzo slanje ka internetu i razmenu dokumenata u pokretu.

Donoseći veze koje su brže nego ikada ranije, LTE povezivanje omogućava korišćenje mrežnih funkcija Galaxy S4 zoom pri mnogo većim brzinama, tako da sada mogu da se povežu sa svetom jednostavno i brzo.

Glavna odlika ovog uređaja je revolucionarna funkcija Zoom Ring, koja omogućava da se na jednostavan način pristupi svim ključnim funkcijama kroz intuitivni kontrolni sistem.

Ona uključuje razmenu fotografija u toku poziva, takodje obezbeđuje trenutni pristup funkcijama za brzo otvaranje aplikacija i prečica.

Za fotografske rezultate koji nemaju premca medju pametnim telefonima, Galaxy S4 zoom nudi 10x optički zoom sa BSI CMOS senzorom od 16 megapiksela, optički stabilizator slike i ksenonski blic.

Funkcija Photo Suggest koristi GPS da utvrdi tačnu lokaciju fotografa, prikazujući kao inspiraciju fotografije koje su snimili drugi fotografi na istom tom mestu, a može i da obezbedi uputstva za pronalaženje obližnjih mesta sa najboljim pogledom na okolinu.

Galaxy S4 zoom takođe ima i Samsungov popularni pametni režim rada, Smart Mode, koji omogućava korisniku da izabere neki od prethodno programiranih režima rada kako bi snimio najbolju moguću fotografiju.

Smart Mode Suggest ocenjuje okolinu i predlaže najbolja podešavanja za Smart Mode koja će omogućiti korisniku taj savršeni snimak.

Opcija Photo Signature omogućava da se fotografija obeleži, tako da je fotograf pravilno potpisan na fotografijama koje je snimio.

Uz fotografske sposobnosti, Galaxy S4 zoom ima mnogo drugih zabavnih funkcija, uključujući novi Samsung Hub, jedinstvenu destinaciju za najnoviju muziku, video snimke, knjige i igrice, dok Group Play omogućava korisnicima da, putem bežične mreže, razmene nove pesme ili igrice tako da cela grupa može zajedno da ih sluša ili igra.

Galaxy S4 zoom takođe donosi Touchwiz korisnički interfejs osetljiv na dodir, koji omogućava prilagođavanje različitih aspekata uređaja sopstvenom ukusu, Story Album za sakupljanje slika i video snimaka u jedan vremenski uređen sled koji je lako podeliti sa drugima, dok Samsung Link služi za čuvanje slika na laptop ili tablet računarima.

Izvršna potpredsednica i direktorka Telekomunikacione divizije Samsunga za Evropu Jung Li je kazala da uvodjenje LTE povezivanja u Galaxy S4 zoom dokazuje koliko je kompanija posvećena da klijentima obezbedi najbolji mogući proizvod na tržištu.

“Potrošači danas smatraju da je izrazito važno da budu povezani sa svetom, u bilo kom trenutku i na bilo kom mestu, što je potreba na koju odgovara LTE tehnologija u najnovijem Galaxy S4 zoom telefonu. Moćan, a ipak elegantan uredjaj, Galaxy S4 zoom LTE je savršen za sve one koji žele da snimaju izvanredne fotografije pomoću uređaja koji uvek nose sa sobom i koje odmah mogu jednostavno da podele sa drugima”, zaključila je Li.

MARKETING

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici.

Podeli vest:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

POVEZANE VESTI

Grad Prijepolje

Sajt Grad Prijepolje (www.gradprijepolje.com) je sa preko 4.300 (unikatnih) poseta na dnevnom nivou (32.000 pregleda dnevno) ubedljivo najposećeniji informativni internet portal u Prijepolju i okolini, postoji od 2004. godine i svojom uređivačkom politikom uživa veliki kredibilitet kod posetioca.

Istražite Prijepolje

Grad Prijepolje

Grad Prijepolje se nalazi u jugozapadnom delu Srbije na tromeđi Bosne...

Prijepolje kroz vrijeme

To je u stara vremena bio veliki šeher. Kad je Osvajač...

Istorija Prijepolja

Na prostoru Prijepolja postoje ostaci ljudskog stanovanja još iz praistorijskog oba...

Kulturno istorijski spomenici

Ibrahim – pašina džamija je najstarija džamija u Prijepolju. Prvi put...

Most sultana Mehmeda Fatiha

Prvi pomeni mosta na Limu datiraju kada i o Prijepolju, jer...

Kanjon Mileševke

Klisure reka Lima i Mileševke, koja se uliva u Lim kod...

Reka Lim

Reka Lim Prijepolje jedna od najlepših reka Srbije. Izvire iz Plavskog...

Sahat Kula

Sahat-kula u Prijepolju je izgrađena u 16. veku. Prepoznatljiva je kao...

Ibrahim – pašina džamija

Ibrahim-pašina džamija je najstarija džamija u Prijepolju, prvi put se pominje...

Manastir Mileševa

Manastir Mileševa je srpski srednjovekovni manastir. Nalazi se na šestom kilometru...

Sopotnica

Sopotnica se nalazi u jugozapadnom delu Srbije, nedaleko od Prijepolja, na...

Kuća Jusufagića

Kuća Jusufagića predstavlja tipičnu begovsku kuću ovih prostora. Građena je na...

Park narodnih heroja

Park pored reke Mileševke u Vakufu, nazvan je Park narodnih heroja...

Rimska nekropola Kolovrat

Kolovrat je naselje i nekropola na ušću Seljašnice u Lim, kod...

Kompleks “Boško Buha”

Memorijalni kompleks „Boško Buha“ se nalazi u selu Jabuka, kod Prijepolja...

Prijepolje na društvenim mrežama

MARKETING
Grad PrijepoljeGrad PrijepoljeGrad Prijepolje
MARKETING