Sutra premijera „plejstejšna 4“

Sajam E3 u Los Anđelesu tradicionalno okuplja kompanije koje se bave video-igrama i zaljubljenike u ovu industriju kako bi na jednom mestu predstavili nove naslove i tehnologije. Skup koji počinje sutra obeležiće predstavljanje konzola PS4 i Xbox One, ali i onih koje tek treba da postanu deo gejming zajednice.

Sony Playstation 4
Videli smo kako izgleda gejmped, videli smo zamagljeni video koji prikazuje obrise novog PS4, a sada ćemo konačno videti novu konzolu japanskog proizvođača. Nakon osam godina, „Soni“ će otkriti kako izgleda četvrta generacija PS-a. Pomalo je već postalo frustrirajuće to odlaganje, ali čekanju je došao kraj.

 

Xbox One
Konzola kompanije „Majkrosoft“ mnoge je oduševila brzinom odziva, grafikom i naprednim mogućnostima upravljanja. Iako sajam zvanično traje od 11. do 13. juna, opširnije predstavljanje za medije biće održano danas kako bi novinari dobili odgovore na nagomilana pitanja nakon premijere pre desetak dana. Osim toga, biće predstavljen veliki broj novih naslova dok su ostavili prostor i za dodatna iznenađenja kojima žele da privuku igrače.

 

Ostale konzole
Ideje o maloj, lako prenosivoj konzoli solidne snage postoje već duže vreme i proizvođači su krenuli u trku za proizvodnju ovakvog hardvera. Najviše pažnje privlači SteamBox, koja bi trebalo da servis za preuzimanje i kupovinu igara „steam“ prenese sa računara na konzole i tako dodatno poveća broj korisnika. Druga popularna konzola koja se spominje je Ouya, mala prenosna kutijica koja radi na Android operativnom sistemu i ima pristup „Guglovoj“ prodavnici aplikacija. Cena oko 100 evra.


Igre
Naravno, pažnja na E3 sajmu će biti usmerena i na nove naslove. Ko je pratio ovaj skup ranije, navikao je na brojna iznenađenja i nove zanimljive video-igre. Sada je gotovo izvesno da ćemo videti nastavke za Battlefield 4, Call of Duty, Assassins Creed za koje se moglo i pretpostaviti da će imati premijeru upravo na ovom sajmu. Ujedno od Watch Dogs, kompanije Ubisoft se očekuje da postane jedna od najpopularnijih igara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici.

Podeli vest:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Grad Prijepolje

Sajt Grad Prijepolje (www.gradprijepolje.com) je sa preko 4.300 (unikatnih) poseta na dnevnom nivou (32.000 pregleda dnevno) ubedljivo najposećeniji informativni internet portal u Prijepolju i okolini, postoji od 2004. godine i svojom uređivačkom politikom uživa veliki kredibilitet kod posetioca.

Istražite Prijepolje

Budite u toku

Grad Prijepolje © 2004-2023. Sva prava zadržana.