Sve je stalo u 7.9 inča: Epl lansirao i novi ajped mini s ekranom Retina

Kompanija „Epl“ predstavila je svoj novi ajped mini, koji je svoju vrednost dokazao i na „Blic“ testu.

U osnovi imaju iste karakteristike samo je razlika u veličini. Ajped mini s ekranom Retina koristi četvrojezgarni 64-bitni A7 procesor i M7 koprocesor.

 

Poput ajped er tableta i novi mini model se na tržištu može naći u beloj i crnoj verziji u Wi-Fi i Wi-Fi + celular varijanti. Kućište mu je napravljeno od jednog komada aluminijuma i štiti ga od uticaja svih spoljnih faktora.

 

Mi smo na testu imali osnovni model, odnosno Wi-Fi verziju ajped mini tableta s ekranom Retina sa 16GB fleš storidža koja se po pitanju brzinskih performansi mnogo bolje pokazala u odnosu na ajped mini iz prethodne generacije.

 

Ajped mini s ekranom Retina je doneo od 30 do 40 odsto veće ubrzanje.

 

Brz je i lagan, donosi više od 250 novih funkcija u odnosu na prethodnika. Suštinski, to je umanjeni er model iz povoljniju cenu.

 

Podeli vest:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Grad Prijepolje

Sajt Grad Prijepolje (www.gradprijepolje.com) je sa preko 4.300 (unikatnih) poseta na dnevnom nivou (32.000 pregleda dnevno) ubedljivo najposećeniji informativni internet portal u Prijepolju i okolini, postoji od 2004. godine i svojom uređivačkom politikom uživa veliki kredibilitet kod posetioca.

Istražite Prijepolje

Budite u toku

Grad Prijepolje © 2004-2023. Sva prava zadržana.