Viber NE RADI u Srbiji, evo šta smo saznali!

Javili su nam se korisnici, koji tvrde da Viber u Srbiji trenutno ne radi, proverili smo sve…

Viber je vrlo pouzdana aplikacija i dosad nije bilo problema sa padovima aplikacije.

Ipak, iPhone korisnici u Srbiji trenutno imaju problem sa Viber aplikacijom.

Korisnici su nam se javili i opisali problem – ulazak u Viber aplikaciju na iPhone uređajima jednostavno nije moguć, jer aplikacija “puca“ prilikom pokretanja i vraća korisnika na početni ekran. Ovo je najčešći problem, mada su neki korisnici prijavili i zamrzavanje aplikacije, kašnjenje tokom rada, čak i da ne mogu da uđu u neke poruke.

Za sada možemo da potvrdimo samo ovo prvo, da do pucanja aplikacije dolazi, jer se to dešava i kod nas u redakciji. Da Viber ima problema potvrđuju i sajtovi za praćenje statusa rada na internetu, među njima i popularni DownDetector. Čitaoci su nam javili da Viber ne radi ni u Crnoj Gori, Republici Srpskoj, odnosno celoj BiH, Austriji i širom sveta…

Kontaktirali smo Viber u Srbiji i očekujte rešenje problema uskoro.

NAPOMENA: Viber bi trebalo uobičajeno da radi na Android platformi, a vlasnici različitih iPhone uređaja nema potrebe da brišu Viber, posebno AKO NISU NAPRAVILI rezervnu kopiju podataka, jer nije do njih – do aplikacije je!

Autor MONDO

Grad Prijepolje

Sajt Grad Prijepolje (www.gradprijepolje.com) je sa preko 4.300 (unikatnih) poseta na dnevnom nivou (32.000 pregleda dnevno) ubedljivo najposećeniji informativni internet portal u Prijepolju i okolini, postoji od 2004. godine i svojom uređivačkom politikom uživa veliki kredibilitet kod posetioca.

Prethodni Oglašena prodaja beogradske firme Engreen i projektne dokumentacije za izgradnju sedam MHE

Budite u toku

Grad Prijepolje © 2004-2023. Sva prava zadržana.