Vindouz 8.1 dostupan od 18. oktobra

Program Vindouz 8.1, besplatna nadogradnja Vindouz 8 operativnog sistema, postaće globalno dostupna 18. oktobra ove godine, najavio je Majkrosoft.

Među mnogim unapređenjima koja donosi Vindouz 8.1 ističu se veće mogućnosti za personalizaciju, zatim Internet Eksplorer 11, novo pretraživanje koje je razvijeno pomoću Bing platforme, nove integrisane aplikacije, kao i brojne nove mogućnosti koje donosi redizajnirani Vindouz Stor.

Korisnici operativnog sistema Vindouz 8 iz Srbije moći će sa Vindouz Stora besplatno da preuzmu Vindouz 8.1 od 18. oktobra u dva časa posle ponoći.

Pored besplatnog preuzimanja, svi korisnici će moći da dodju do nadograđene verzije Vindouza 8 i kupovinom novih uređaja koji će se od 18. oktobra naći na tržištu, navodi se u saopštenju.

– Vindouz 8.1 sledi viziju koju smo započeli lansiranjem operativnog sistema Vindouz 8. Ova nadogradnja predstavlja svojevrsnu potvrdu posvećenosti kompanije da korisnicima na raspolaganje stavi sve inovacije i najnovija unapredjenja – izjavio je generalni direktor kompanije Majkrosofta u Srbiji, Jugoslav Pirić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici.

Podeli vest:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

U Četvrtak deo Prijepolja bez struje

Elektrodistribucija Srbije doo Beograd, Pogon Prijepolje, obaveštava kupce da će u četvrtak, 14. septembra u perodu od 08:00h do 16:00h, bez napaja električnom energijom biti

Nešto više »

Nеsvakidašnji gеst prеdsеdnika opštinе Prijеpoljе: Drago Popadić novac za kupovinu novog službеnog automobila prеusmеrio na oprеmanjе vrtića – na taj način smanjеnе listе čеkanja

Prеdsеdnik opštinе Prijеpoljе učinio jе nеsvakidašnji gеst kada jе srеdstva iz budžеta opštinе, oprеdеljеna za kupovinu novog vozila za prvog čovеka opštinе, prеusmеrio za rеnoviranjе

Nešto više »

Grad Prijepolje

Sajt Grad Prijepolje (www.gradprijepolje.com) je sa preko 4.300 (unikatnih) poseta na dnevnom nivou (32.000 pregleda dnevno) ubedljivo najposećeniji informativni internet portal u Prijepolju i okolini, postoji od 2004. godine i svojom uređivačkom politikom uživa veliki kredibilitet kod posetioca.

Istražite Prijepolje

Budite u toku

Grad Prijepolje © 2004-2023. Sva prava zadržana.