Uslovi korišćenja

Korišćenjem bilo kog dela GradPrijepolje.com sajta, saglasni ste i prihvatate sve navedene uslove korišćenja.

Ni jedan deo sajta GradPrijepolje.com ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, niti za promovisanje istih.

GradPrijepolje.com pruža svoje servise korisnicima u dobroj nameri. Sve servise sajta GradPrijepolje.com koristite na vlastitu odgovornost i GradPrijepolje.com se ne mogu smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem.

Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste servise sajta GradPrijepolje.com, ukoliko ne krše uslove korišćenja.

Servis pretrage i agregacije vesti

GradPrijepolje.com pruža svojim korisnicima servis agregacije i pretrage vesti u dobroj nameri.

GradPrijepolje.com linkuju vesti i tekstove sa drugih sajtova uz uredno navođenje izvora. Sajt GradPrijepolje.com nema autorska prava nad sadržajima koje linkuje i nije odgovoran za njihovu sadržinu iako se apstrakti tekstova mogu pročitati i na sajtu GradPrijepolje.com

GradPrijepolje.com nisu odgovorni za sadržaje drugih sajtova, čak iako ste na neki sajt upućeni linkom sa sajta GradPrijepolje.com.

Ukoliko smatrate da su GradPrijepolje.com povredili Vaša autorska prava linkovanjem i objavljivanjem apstrakta GradPrijepolje.com, molimo Vas da nas kontaktirate.

Privatnost

Upoznajte se sa načinom na koji GradPrijepolje.com obrađuju vaše podatke na našoj stranici posvećenoj privatnosti korisnika.

PIŠTALJKA

Odeljak „Pištaljka“ je segment sajta na kojem omogućavamo sugrađanima da se obrate javnosti i nadležnim organima i institucijama sa komunalnim problemima na teritoriji Grada Prijepolja. Na samom odeljku i formularu definisane su kategorije i oblasti u okviru kojih je moguće postaviti pištaljku, odnosno predmet. Odobravaće se isključivo pištaljke koje možemo iskomunicirati sa Gradskom upravom, pripadajućim sekretarijatima i javnim preduzećima. Teme koje se tiču privatnih problema ili investicija ne možemo da preuzmemo.

Postavljanje novih pištaljki je u potpunosti besplatno, može da postavi neograničen broj predmeta u neograničenom vremenskom periodu, ali kao i drugi sadržaj koji postavljaju korisnici i ovaj je uslovljen pravilima.

Iako je pravilo da korisnici odeljka mogu anonimno da postave pištaljku (njihovi kontakt podaci neće biti vidljivi drugim korisnicima sajta), GradPrijepolje.com obavezuje korisnika da u formularu navede svoje ime i kontakt podatke, koji će isključivo ostati u posedu GradPrijepolje.com radi eventualnog dodatnog kontakta oko pojašnjenja ili dopune informacije. Korisnici koji budu dali lažne podatke rizikuju da im pištaljka ne bude odobrena.

GradPrijepolje.com zadržava pravo da pištaljke koje nisu u skladu sa opštim pravilima objavljivanja u okviru ovog odeljka ne objavi, kao ni da o tome obaveštava autora.

Servisi za webmastere

GradPrijepolje.com pružaju pojedine servise vlasnicima web sajtova u dobroj nameri. Servise koristite na vlastitu odgovornost i GradPrijepolje.com se ne mogu smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem servisa na vašem sajtu.

Promena uslova korišćenja

GradPrijepolje.com zadržavaju pravo da bez najave promene ili modifikuju uslove korišćenja.

×