У Бродареву нема рестрикција воде – проблеми са смећем и расветом и даље актуелни

Упркос бројним комуналним и инфраструктурним проблемима и недостацима, спорим, али сигурним кораком Бродарево се ипак урбанизује, а захваљујући активизму и ангажовању младих, поред спортског терена на Јалији никли су дечји парк и терен за одбојку на песку.

Укључивањем воде из Мрчковачке реке у водоводни систем Бродарева, завршена  је инвестиција која је трајала пуних 7 година, тако да су мештани и мештанке Бродарева ово лето коначно провели без рестрикција у водоснабдевању.

Marketing

Иако се контејнери чешће празне, проблем одлагања отпада у месној заједници Бродарево је и даље актуелан. Обале Лима су засуте смећем, а има га и поред контејнера, каже Семир Адиловић, председник Савета МЗ Бродарево.

Проблем је и што у свим деловима Бродарева још увек нема јавне  расвете, па мештани брину за безбедност школараца који се враћају из друге смене.

Захваљујући залагању и активизму мештана, пре свега младих, Бродарево је поред терена на Јалији добило и уређен дечји парк, као и игралиште за одбојку на песку.

Адиловић каже да изградња нових терена на Јалији као и привођење крају радова на фискултурној сали основне школе у Бродареву даје шансу младима да развијају своје спортске потенцијале и на квалитетан и здрав начин проводе своје слободно време.

Опширније у видео прилогу:

Forum Info Prijepolje

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici.

Podeli vest:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Grad Prijepolje

Sajt Grad Prijepolje (www.gradprijepolje.com) je sa preko 4.300 (unikatnih) poseta na dnevnom nivou (32.000 pregleda dnevno) ubedljivo najposećeniji informativni internet portal u Prijepolju i okolini, postoji od 2004. godine i svojom uređivačkom politikom uživa veliki kredibilitet kod posetioca.

Istražite Prijepolje

Budite u toku

Grad Prijepolje © 2004-2023. Sva prava zadržana.