Bilo je stravično: Nataša je videla svoju povređenu nogu, ali nije ni suzu pustila

– Bilo je stravično. Pravi pakao. Nismo znali šta nas je snašlo. Uhvatile smo se za ruke i izvukle smo se kroz polomljeni prozor iz prevrnutog autobusa – kaže Milica Ivanović, druga srpska košarkašica Srbije koja nastupa za Uni Đer i koja je, srećom, samo lakše povređena u subotnjoj saobraćajnoj nesreći u Mađarskoj.
.

– Herojski je podnela ovu tragediju. Njena saigračica Milica Ivanović kaže da je Nataša videla nogu i kakve su povrede, ali nije suzu pustila. – priča Milica (25) za “Blic”.

 

Odmah nakon što su je mađarski lekari pregledali i konstatovali da je samo ugruvana i da će bolovi u kičmi proći, Milica se uputila ka bolničkoj sobi svoje drugarice Nataše Kovačević, koja joj je i saigrač iz mađarske ekipe i reprezentacije Srbije.

– Evo, do sada smo bili pored nje. Dobro je, drži se. Dogodila se tragedija i dalje mislim da je sve ovo ružan san – jedva izgovara košarkašica, podsećajući da je Nataši amputirana podkolenica.
 

Ona prepričava sam trenutak nesreće. Iako povređena, ošamućena od udarca, Milica Ivanović je smogla snage i izvlačila saigrače iz autobusa i pomagala povređenima.

– Mislim da smo skoro sve bile u nekom polusnu. Nataša i ja smo sedele jedna preko puta druge. Odjednom autobus je skrenuo i počelo je prevrtanje. Svi su počeli da padaju, a dosta njih je ispalo iz autobusa tokom prevrtanja. Nekako smo Nataša i ja pale na moju stranu. Ugledale smo polomljeno staklo i uspele smo, držeći za ruke, da se izvučemo iz autobusa. Neke devojke su vrištale, krv i razbijeni delovi bili su na sve strane. Bilo je strašno – prepričava Milica stravičnu nesreću.

Ona kaže da je Nataša odmah bila svesna ozbiljnosti povreda.

– Videla je nogu i znala je da je teško povređena. Ona, međutim, nije ni zaplakala. Nije čak ni paničila, a videla je koliko je loša situacija. Zaista je heroj – završava razgovor Milica Ivanović i dodaje da se neće vraćati u Beograd još nekoliko dana jer želi da bude uz Natašu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici.

Podeli vest:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

U Četvrtak deo Prijepolja bez struje

Elektrodistribucija Srbije doo Beograd, Pogon Prijepolje, obaveštava kupce da će u četvrtak, 14. septembra u perodu od 08:00h do 16:00h, bez napaja električnom energijom biti

Nešto više »

Nеsvakidašnji gеst prеdsеdnika opštinе Prijеpoljе: Drago Popadić novac za kupovinu novog službеnog automobila prеusmеrio na oprеmanjе vrtića – na taj način smanjеnе listе čеkanja

Prеdsеdnik opštinе Prijеpoljе učinio jе nеsvakidašnji gеst kada jе srеdstva iz budžеta opštinе, oprеdеljеna za kupovinu novog vozila za prvog čovеka opštinе, prеusmеrio za rеnoviranjе

Nešto više »

Grad Prijepolje

Sajt Grad Prijepolje (www.gradprijepolje.com) je sa preko 4.300 (unikatnih) poseta na dnevnom nivou (32.000 pregleda dnevno) ubedljivo najposećeniji informativni internet portal u Prijepolju i okolini, postoji od 2004. godine i svojom uređivačkom politikom uživa veliki kredibilitet kod posetioca.

Istražite Prijepolje

Budite u toku

Grad Prijepolje © 2004-2023. Sva prava zadržana.