Vučić poručio funkcionerima SNS: Smenite me, ako možete!

Lider SNS Aleksandar Vučić poručio je juče na sednici Predsedništva stranke da “neće tolerisati one koji bi okolo da izigravaju nacionalne heroje i govore protiv stranke i stranačke politike”.

Kako kaže izvor “Blica”, on je pozvao sve koji i dalje hoće to da rade da izađu iz stranke ili da ga smene – ukoliko mogu.

Ako je suditi po sednici Predsedništva, naprednjaci su jedinstveni u odgovornu na briselsku ponudu.
 

– Vučić nije vikao, nije se služio teškim rečima, ali je otvoreno rekao da svi oni koji ga nazivaju modernistom, ako im se ne sviđa ta politika, takođe mogu negde drugde da potraže političku sreću ili da ukinu modernizaciju u stranci, ali da im je za to potrebna većina – prepričava dešavanja s Predsedništva SNS sagovornik našeg lista.

Potom je rekao da se “varaju svi koji misle da je SNS u vlasti da bi donosila odluke koje se svima sviđaju i da bi sebi izgledali lepše u ogledalu”.

Vučić je juče posle sastanka u SNS istakao da je ta stranka predložila Vladi da ne prihvati ponudu Brisela i da traži hitan nastavak dijaloga. Vučić je istakao i da ne očekuje negativno reagovanje Brisela, Vašingtona ili Berlina na takvu odluku Beograda.
 

– Odugovlačenje, taktiziranje i gubljenje vremena nikome ne odgovara, ni Beogradu, ni Prištini ni Srbima na KiM. Imajući u vidu da nemamo jasan papir o kome bi se izjasnili i da pojedini predlozi ne uvažavaju ni minimum interesa, naš je predlog da to ne potpišemo, ali da istovremeno nastavimo razgovore i da pokušamo do rešenja da stignemo što pre – naveo je prvi čovek SNS.
 

Vučić je naglasio da očekuje nastavak dijaloga, ali nije odgovorio da li će on biti član buduće delegacije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici.

Podeli vest:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Grad Prijepolje

Sajt Grad Prijepolje (www.gradprijepolje.com) je sa preko 4.300 (unikatnih) poseta na dnevnom nivou (32.000 pregleda dnevno) ubedljivo najposećeniji informativni internet portal u Prijepolju i okolini, postoji od 2004. godine i svojom uređivačkom politikom uživa veliki kredibilitet kod posetioca.

Istražite Prijepolje

Budite u toku

Grad Prijepolje © 2004-2023. Sva prava zadržana.