Aco na ivici suza

utorak, 10. sep 2013, 01:04 – 01:10

Neopisiva tuga u redovima reprezentacije BiH posle pobede nad Litvanijom. Selektor Aleksandar Petrović bio je na ivici suza tokom konferencije za novinare. Jedna izgubljena lopta, jedan promašeni šut, to je odredilo našu sudbinu…

Aleksandar Petrović i reprezentacija BiH teško su podneli eliminaciju sa Evropskog prvenstva u košarci.

Aco.JPG

„Ovo je veoma tužan trenutak… Kada sam video igrače u svlačionici, nije mi bilo lako. Što se tiče utakmice, znali smo da moramo pogoditi nekoliko ludih šuteva, to smo učinili. Jedna izgubljena lopta, jedan promašeni šut, to je odredilo našu sudbinu“, rekao je Petrović.

„Igrali smo punim srcem i moje je mišljenje da je Bosna i Hercegovina moralni pobednik ovog Evropskog prvenstva. Možda je moja greška što nisam postavio nijedan tajm-aut za završnicu, ali potrošio sam ih zbog toga jer su igrači preklinjali da ih ranije iskoristim, jer su bili umorni. Žao mi je zbog svega, zbog igrača, žao mi je zbog jedna napaćene zemlje koja se toliko raduje sportskim uspesima“, rekao je Petrović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici.

Podeli vest:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Grad Prijepolje

Sajt Grad Prijepolje (www.gradprijepolje.com) je sa preko 4.300 (unikatnih) poseta na dnevnom nivou (32.000 pregleda dnevno) ubedljivo najposećeniji informativni internet portal u Prijepolju i okolini, postoji od 2004. godine i svojom uređivačkom politikom uživa veliki kredibilitet kod posetioca.

Istražite Prijepolje

Budite u toku

Grad Prijepolje © 2004-2023. Sva prava zadržana.