Ako se Katalonija otcepi, Barsa će igrati u Francuskoj?!

Španske fudbalske vlasti ranije su upozorile da bi prema Zakonu o sportu u toj državi katalonski klubovi mogli da budu isključeni iz sportskih takmičenja ukoliko se Katalonija odvoji od Španije.

„Da li bi Barselona u tom slučaju mogla da igra u Francuskoj? Mislim da može. Monako takođe igra u Ligi 1 i oko toga ne bi trebalo da nastanu problemi“, rekao je Vals, a prenosi pariski „Žurnal di Dimanš“.

Francuski premijer poznat je kao navijač Barselone.

„Rođen sam u Barseloni i znam kakva je tamo strast za fudbalom. Pamtim atmosferu na Kamp Nou iz vremena mog detinjstva. Istorija kluba kakav je Barselona – to nije samo fudbal“, zaključio je Vals.

Na regionalnim parlamentarnim izborima u Kataloniji, 28. septembra, većinu su dobile stranke koje se zalažu za nezavisnost od Španije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici.

Podeli vest:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

U Četvrtak deo Prijepolja bez struje

Elektrodistribucija Srbije doo Beograd, Pogon Prijepolje, obaveštava kupce da će u četvrtak, 14. septembra u perodu od 08:00h do 16:00h, bez napaja električnom energijom biti

Nešto više »

Nеsvakidašnji gеst prеdsеdnika opštinе Prijеpoljе: Drago Popadić novac za kupovinu novog službеnog automobila prеusmеrio na oprеmanjе vrtića – na taj način smanjеnе listе čеkanja

Prеdsеdnik opštinе Prijеpoljе učinio jе nеsvakidašnji gеst kada jе srеdstva iz budžеta opštinе, oprеdеljеna za kupovinu novog vozila za prvog čovеka opštinе, prеusmеrio za rеnoviranjе

Nešto više »

Grad Prijepolje

Sajt Grad Prijepolje (www.gradprijepolje.com) je sa preko 4.300 (unikatnih) poseta na dnevnom nivou (32.000 pregleda dnevno) ubedljivo najposećeniji informativni internet portal u Prijepolju i okolini, postoji od 2004. godine i svojom uređivačkom politikom uživa veliki kredibilitet kod posetioca.

Istražite Prijepolje

Budite u toku

Grad Prijepolje © 2004-2023. Sva prava zadržana.