Bar: Osumnjičen da je istukao djevojku i zapalio joj vozilo

Barska policija uhapsila je Srđana Raičevića (32) zbog osnovane sumnje da je istukao djevojku sa kojom je u emotivnoj vezi i sugrađanku D. R. i da joj je zapalio automobil.

Raičević je, kako se sumnja, preksinoć oko 23 sata u naselju Šušanj, polomio kamenom zadnje staklo na “volkswagenu”, barskih registarskih oznaka, njegove djevojke.

Auto se nalazilo parkirano u blizini njene kuće.

Potom je navodno benzinom polio zadnji dio vozila i zapalio ga, usljed čega je vozilo u znatnoj mjeri oštećeno.

“Tom prilikom požarom je oštećeno i vozilo marke ‘audi’-vlasništvo M.V. iz Prijepolja, koje se nalazilo u neposrednoj blizini”, saopšteno je iz policije.

Požar je ubrzo lokalizovan od strane Vatrogasne jedinice iz Bara.

Sumnja se da je nakon toga Raičević grubo vrijeđao i fizički napao D.R. i udario je više puta zatvorenim šakama u glavu, zadavši joj lake tjelesne povrede.

Policajci su, odmah po saznanju za događaj, obavijestili Osnovno državno tužilaštvo u Baru, izvršili uviđaj, izuzeli tragove sa lica mjesta i uhapsili Raičevića.

Tragovi izuzeti uviđajem poslati su na vještačenje u Forenzički centar.

Nakon hapšenja Raičević je, uz krivičnu prijavu, u zakonskom roku predat zamjeniku osnovnog državnog tužioca u Baru na dalju nadležnost.

Raičević je osumnjičen za nasilničko ponašanje i izazivanje opšte opasnosti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici.

Podeli vest:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

U Četvrtak deo Prijepolja bez struje

Elektrodistribucija Srbije doo Beograd, Pogon Prijepolje, obaveštava kupce da će u četvrtak, 14. septembra u perodu od 08:00h do 16:00h, bez napaja električnom energijom biti

Nešto više »

Nеsvakidašnji gеst prеdsеdnika opštinе Prijеpoljе: Drago Popadić novac za kupovinu novog službеnog automobila prеusmеrio na oprеmanjе vrtića – na taj način smanjеnе listе čеkanja

Prеdsеdnik opštinе Prijеpoljе učinio jе nеsvakidašnji gеst kada jе srеdstva iz budžеta opštinе, oprеdеljеna za kupovinu novog vozila za prvog čovеka opštinе, prеusmеrio za rеnoviranjе

Nešto više »

Grad Prijepolje

Sajt Grad Prijepolje (www.gradprijepolje.com) je sa preko 4.300 (unikatnih) poseta na dnevnom nivou (32.000 pregleda dnevno) ubedljivo najposećeniji informativni internet portal u Prijepolju i okolini, postoji od 2004. godine i svojom uređivačkom politikom uživa veliki kredibilitet kod posetioca.

Istražite Prijepolje

Budite u toku

Grad Prijepolje © 2004-2023. Sva prava zadržana.