Baranin napao sugrađanku i zapalio joj automobil

PODGORICA –  S.R. (32) iz Bara uhapšen je u četvrtak i protiv njega je podnijeta krivičnu prijava zbog osnovane sumnje da je napao sugrađanku D.R. iz Bara i zapalio joj automobil. Usljed požara oštećen je i „Audi“ M.V. iz Prijepolja koji je se nalazio u neposrednoj blizini.

zapaljeni auto ilustracija 300x161 Baranin napao sugraanku i zapalio joj automobilNa teret mu se stavlja krivično djelo izazivanje opšte opasnosti i krivično djelo nasilničko ponašanje.

Iz Uprave policije saopštili su da je S.R. je, kako se sumnja, u srijedu 7. avgusta, oko 23.15 časova, u naselju Šušanj u Baru, polomio kamenom zadnje staklo na „folksvagenu“, barskih registarskih oznaka i potom benzinom polio zadnji dio vozila i zapalio ga. Oštećeno vozilo nalazilo se blizu kuće vlasnice D.R. iz Bara. Požar je ubrzo lokalizovan zahvaljujući Vatrogasnoj jedinici iz Bara.

S.R. je, kako se sumnja, vrijeđao i napao D.R. udarivši je šakama u glavu više puta, usljed čega je zadobila lake tjelesne povrede, koje su konstatovane i ljekarskim izvještajem.

Policajci su obavijestili Osnovno državno tužilaštvo u Baru, izvršili uviđaj i izuzeli tragove koji će biti poslati na vještačenje u Forenzički centar. Nakon hapšenja, S.R. je predat zamjeniku osnovnog državnog tužioca u Baru na dalju nadležnost, navedeno je u saopštenju.

M.Bu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici.

Podeli vest:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Grad Prijepolje

Sajt Grad Prijepolje (www.gradprijepolje.com) je sa preko 4.300 (unikatnih) poseta na dnevnom nivou (32.000 pregleda dnevno) ubedljivo najposećeniji informativni internet portal u Prijepolju i okolini, postoji od 2004. godine i svojom uređivačkom politikom uživa veliki kredibilitet kod posetioca.

Istražite Prijepolje

Budite u toku

Grad Prijepolje © 2004-2023. Sva prava zadržana.