Бесповратна средства за младе пољопривреднике/це у Пријепољу

Бесповратна помоћ није у новцу  него у роби, а  укључује набавку стоке, материјала за рад, опреме за развој пољопривредних активности, грађевинског материјала за  пољопривредне објекте.

На конкурс се могу пријавити млади од  21-40 година који желе да отпочну или прошире свој посао везан за пољопривреду. Да имају пребивалиште и регистровано пољопривредно газдинство на територији  општине Пријепоље на себе или на члана заједничког домаћинства  и да су директно одговорни за припрему и реализацију посла. Да нису запослени у општинској управи Пријепоља, (одборници, чланови општинског већа, радници општинске управе) и да нису користили донације по истом основу у претходним годинама.

Приоритет при одабиру имају домаћинства којима је пољопривреда примарни извор прихода и лица без сталног запослења  или са примањима које не задовољавају основне потребе домаћинства.

Пријаве за конкурс, као и све додатне информације могу се преузети  у канцеларији бр. 28 у Одељењу за локални економски развој  општине Пријепоље, као и на сајту www.divac.com или www.prijepolje.rs. Kонкурс у оквиру пројекта  “Дивац пољопривредни фондови у Пријепољу”  је отворен  од  12. априла до 3. маја.

Forum Info

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici.

Podeli vest:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

U Četvrtak deo Prijepolja bez struje

Elektrodistribucija Srbije doo Beograd, Pogon Prijepolje, obaveštava kupce da će u četvrtak, 14. septembra u perodu od 08:00h do 16:00h, bez napaja električnom energijom biti

Nešto više »

Nеsvakidašnji gеst prеdsеdnika opštinе Prijеpoljе: Drago Popadić novac za kupovinu novog službеnog automobila prеusmеrio na oprеmanjе vrtića – na taj način smanjеnе listе čеkanja

Prеdsеdnik opštinе Prijеpoljе učinio jе nеsvakidašnji gеst kada jе srеdstva iz budžеta opštinе, oprеdеljеna za kupovinu novog vozila za prvog čovеka opštinе, prеusmеrio za rеnoviranjе

Nešto više »

Grad Prijepolje

Sajt Grad Prijepolje (www.gradprijepolje.com) je sa preko 4.300 (unikatnih) poseta na dnevnom nivou (32.000 pregleda dnevno) ubedljivo najposećeniji informativni internet portal u Prijepolju i okolini, postoji od 2004. godine i svojom uređivačkom politikom uživa veliki kredibilitet kod posetioca.

Istražite Prijepolje

Budite u toku

Grad Prijepolje © 2004-2023. Sva prava zadržana.