Četiri medalje za Prijepoljske boksere na Prvenstvu Srbije

Најуспешнији је био Алмир Мемић, који је освојио злато и постао јуниорски првак Србије у полувелтер категорији. Пријепољски боксери су освојили 4 медаље на Појединачном првенству Србије у боксу за јуниоре и сениоре у Ваљеву.

Четири боксера Бокс клуба „МИКС Емилио Штехер“ из Пријепоља наступила су у јунорској конкуренцији, и освојили медаље, на Појединачном првенству Србије у боксу, одржаном за викенд у Ваљеву, у организацији града Ваљева и Боксерског клуба „Металац“.

Најуспешнији је био Алмир Мемић који је у полувелтер категорији, до 63 килограма, освојио златну медаљу. Мемић је првак Србије постао победивши Душана Војводића, прошлогодишњег шампиона. Мемић је показао изузетну спремност и жељу за победом што је резултирало прекидом меча након три нокдауна. Овим успех Мемић је широм отворио врата репрезентације.

 

 

 

 

 

Огњен Матовић је освојио сребро у велтер категорији, до 66 килограма, а две бронзане медаље припале су Данијелу Коловићу у полутешкој категорији, до 80 килограма, и  Кериму Мекићу, у полусредњој категорији, до 70 килограма.

Алмиру Мемићу ће 31. марта у Крагујевцу, где се одржава коло Боксерске лиге „Шумадија“ бити уручен пехар за најбољег боксера лиге у својој категорији за 2017. годину. Истом приликом и Бокс клуб „МИКС Емилио Штехер“ добиће пехар за друго место освојено прошле године.

Forum Info Prijepolje

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici.

Podeli vest:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Grad Prijepolje

Sajt Grad Prijepolje (www.gradprijepolje.com) je sa preko 4.300 (unikatnih) poseta na dnevnom nivou (32.000 pregleda dnevno) ubedljivo najposećeniji informativni internet portal u Prijepolju i okolini, postoji od 2004. godine i svojom uređivačkom politikom uživa veliki kredibilitet kod posetioca.

Istražite Prijepolje

Budite u toku

Grad Prijepolje © 2004-2023. Sva prava zadržana.