Četvrta žrtva korone u Novoj Varoši, pet Prijepoljaca pobedilo opaku bolest

Prijepolje/Nova Varoš/Kosjerić/Priboj/Užice/Zlatibor/Bajina Bašta – Od poslednjeg izveštaja do danas testirano je još 47 osoba sa područja Zlatiborskog okruga od kojih je sedam pozitivno na novi korona virus (COVID-19) – dva u Užicu, dva u Arilju, jedan u Požegi, jedan u Sjenici i prvi slučaj infekcije ovim virusom u Кosjeriću.

Foto: www.ppmedia.rs A.Rovčanin

Korona je odnela i četvrti život u Novoj Varoši, preminula je žena stara 85 godina, navodi se u najnovijem izveštaju užičkog Zavoda za javno zdravlje.

Od početka epidemije do danas testirano je 1083 osobe a ukupno je potvrđeno 133 slučaja infekcije novim korona virusom (COVID-19).

Najviše ih je u Užicu 40, Bajinoj Bašti 25, Arilju 19, Požegi 11, Novoj Varoši 10, Prijepolju 9, Priboju 9, Sjenici 6, Čajetini 3  i Kosjeriću 1 slučaj zaraze korona virusom.

Ukupno je do sada oporavljeno 55 osoba. U Užicu 18, Bajinoj Bašti 10, Arilju, Prijepolju i Priboju po 5 osoba, u  Požegi i Novoj Varoši po 4, dok su se po 2 osobe oporavile u Sjenici i Čajetini.

Ukupan broj preminulih lica je 11 (sedam muškog i četiri ženskog pola) prosečne starosti 73.5 godina.

PP Media

The post Četvrta žrtva korone u Novoj Varoši, pet Prijepoljaca pobedilo opaku bolest appeared first on PPmedia.

Grad Prijepolje

Sajt Grad Prijepolje (www.gradprijepolje.com) je sa preko 4.300 (unikatnih) poseta na dnevnom nivou (32.000 pregleda dnevno) ubedljivo najposećeniji informativni internet portal u Prijepolju i okolini, postoji od 2004. godine i svojom uređivačkom politikom uživa veliki kredibilitet kod posetioca.

Prethodni Isplata minimalca kao mera pomoći države preduzećima kreće 7. maja

Budite u toku

Grad Prijepolje © 2004-2023. Sva prava zadržana.