Дејан Володер брани боје Србије на Европском првенству у бодибилдингу

Пријепољац Дејан Володер већ другу годину за редом осваја титулу државног  првака Србије у бодибилдингу и фитнесу, у категорији „men’s physique“. Интернационални куп Србије одржан у Београду отворио му је врата за улазак у репрезентацију Србије.

Добио сам позив од селектора сутрадан, уврстио ме у репрезентацију и представљаћу Србију на Европском првенству у Шпанији, у Санта Сузани, од 2. до 6.маја. Такође, квалификовао сам се за Балканско првенство, од 17. до 19. маја у Грчкој, на Крфу – каже Дејан Володер и истиче да му је част што ће представљати себе, свој град и државу. Додаје да је и раније био на ширем списку репрезентације, али није био у ужем избору.

Великим успехом сматра одлазак на Европско првенство и нада се добром пласману.

Конкуренција је прејака, из држава које много више улажу у спорт. Мени је сатисфакција што ће ми држава платити пут, смештај и котизацију за такмичење. Ја прелазим трновит пут до Европског првенства, али ја верујем да док се бориш и кад идеш кроз трње пре ћеш постати победник и шампион, него они којима је све обезбеђено – закључује Володер.

Дејан Володер има подршку спонзора, а највећа и најзначајнија подршка су му вежбачи, са којима ради индивидуалне и групне тренинге и који имају велико разумевање за његова, више него оправдана, одсуства.

Forum Info

Grad Prijepolje

Sajt Grad Prijepolje (www.gradprijepolje.com) je sa preko 4.300 (unikatnih) poseta na dnevnom nivou (32.000 pregleda dnevno) ubedljivo najposećeniji informativni internet portal u Prijepolju i okolini, postoji od 2004. godine i svojom uređivačkom politikom uživa veliki kredibilitet kod posetioca.

Prethodni Mala školska olimpijada okupila oko 500 mališana

Budite u toku

Grad Prijepolje © 2004-2023. Sva prava zadržana.