Ђаци издвојеног одељења ОШ „Милосав Стиковић“ у Ратајској већ други дан у хладним учионицама

Да у школи у Ратајској нема грејања и да су часови скраћени на 30 минута обавестили су нас родитељи деце која похађају ову школу. Како кажу, љути су јер их нико из школе није обавестио да деца слушају наставу у хладним учионицама, па је велики број родитеља из револта јутрос вратио своју децу из школе. Директорка Основне школе „Милосав Стиковић“ из Коловрата Тања Трипковић потврдила нам је да од јуче ујутру у школи не функционише грејање и да би квар требало да буде отклоњен у току дана. Нормализација грејања очекује се током дана или ујутру. Одлуку о скраћењу часова и раду у леденим учионицама донели су да би испоштовали минимум наставе како би избегли обавезу  да организују  надокнаду пропуштених часова.

Према речима Тање Трипковић школа у Ратајској, која је почела са радом 1994. године, генерално има лоше грејање, јер осим ситних поправки у њу до сада није било значајнијих улагања.

The post Ђаци издвојеног одељења ОШ „Милосав Стиковић“ у Ратајској већ други дан у хладним учионицама appeared first on ForumInfo.rs.

Izvor: Forum Info Prijepolje
Forum Info Prijepolje

Grad Prijepolje

Sajt Grad Prijepolje (www.gradprijepolje.com) je sa preko 4.300 (unikatnih) poseta na dnevnom nivou (32.000 pregleda dnevno) ubedljivo najposećeniji informativni internet portal u Prijepolju i okolini, postoji od 2004. godine i svojom uređivačkom politikom uživa veliki kredibilitet kod posetioca.

Prethodni Јавна расправа о нацрту Статута: Поред представника локалне самоправе, присуствовали само представници медија

Budite u toku

Grad Prijepolje © 2004-2023. Sva prava zadržana.