DOBRO JOJ IDE

Spremajući se za ulogu u filmu koji se prvobitno zvao ‘Ljubav i rat’, a sada se zove ‘Na mliječnom putu’, lijepa Monica Bellucci progovorila je srpski.

‘Očiztila babu, oprala joj kozu, nahranila je, a ona me pita jesi li ti jela’, rekla je na presici vidno raspoložena glumica odgovarajući na pitanje novinara kako je naučila srpski, donosi Kurir.

‘Srpski jezik je baš težak za učenje, ali je lijep. Bit će teško, ali ću uspjeti’, dodala je atraktivna crnka.

217013,208318 ,112545 ,95113

Trebinjci su filmsku divu, koja nije imala nikakve prohtjeve, dočekali smokvama i kavom, a za večeru su joj posluženi hercegovačko vino, sir i pršut.

Inače, Monica Belluci u novom filmu Emira Kusturice glumi dijete iz braka Srbina Krajišnika i Talijanke, koja je kao već odrasla žena došla pred početak rata i naučila malo srpskog jezika.

Prva klapa filma past će u srijedu ujutro, a ovih dana će se snimati na Zelengori, Mokroj Gori, ali i u okolici Prijepolja. Kusturica u filmu igra vojnika Kostu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici.

Podeli vest:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

U Četvrtak deo Prijepolja bez struje

Elektrodistribucija Srbije doo Beograd, Pogon Prijepolje, obaveštava kupce da će u četvrtak, 14. septembra u perodu od 08:00h do 16:00h, bez napaja električnom energijom biti

Nešto više »

Nеsvakidašnji gеst prеdsеdnika opštinе Prijеpoljе: Drago Popadić novac za kupovinu novog službеnog automobila prеusmеrio na oprеmanjе vrtića – na taj način smanjеnе listе čеkanja

Prеdsеdnik opštinе Prijеpoljе učinio jе nеsvakidašnji gеst kada jе srеdstva iz budžеta opštinе, oprеdеljеna za kupovinu novog vozila za prvog čovеka opštinе, prеusmеrio za rеnoviranjе

Nešto više »

Grad Prijepolje

Sajt Grad Prijepolje (www.gradprijepolje.com) je sa preko 4.300 (unikatnih) poseta na dnevnom nivou (32.000 pregleda dnevno) ubedljivo najposećeniji informativni internet portal u Prijepolju i okolini, postoji od 2004. godine i svojom uređivačkom politikom uživa veliki kredibilitet kod posetioca.

Istražite Prijepolje

Budite u toku

Grad Prijepolje © 2004-2023. Sva prava zadržana.