Pozovite nas

DPS nudi pomoć građanima oko elektronske prijave za jednokratnu pomoć od 100 evra

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Štampaj
Facebook
Email
WhatsApp
DPS nudi pomoć građanima oko elektronske prijave za jednokratnu pomoć od 100 evra

Prijepolje – Na konferenciji za novinare Demokratska partija Sandžaka je uputila poziv građanima Prijepolja da se prijave za novčanu pomoć od 100 evra, bez obzira na materijalnu situaciju. Iz ove partije pozivaju građane koji nisu u mogućnost da samostalno podnesu prijave  da im se jave kako bi to umesto njih učinili stranački volonteri.

Mladi Demokratske partije Sandžaka foto: www.ppmedia.rs A.Rovčanin

-Forum mladih i forum žena DPS-a došli su na ideju da pruže pomoć svim našim sugrađanima bez obzira na stranačku pripadnost koji žele da izvrše elektronske prijave za jendokratnu novčanu pomoć od 100 eura koju je odobrila Vlada Republike Srbije svojom Uredbom. Pomoć bi se pružala u sedištu stranke DPS-a u Prijepolju na adresi Avdurahmana Pašanovića br. 8 i u našoj kancelariji u Brodarevu koja se nalazi na adresi Bratsva Jedinstva bb, a koje će bit otvorene za sve naše sugrađane svaki dan od  12 do 17 časova sve do 5. juna do kada je krajnji rok za podnošenje ovih prjava. Pomoć bi se ogledala u tome što bi naše ekipe vršile elektrnoske prijave umesto sugrađana koji iz nekog razloga nisu u mogućnosti da samostalno podnesu prijave ili nisu sigurni kako se podnose elektronske prijave putem sajta Uprave za trezor – kaže predsednica Foruma žena DPS-a Amela Mehonić.

Zulkefil Sadović predsednik Demokratske partije Sandžaka, foto: www.ppmedia.rs A.Rovčanin

Predsednik Demokratske partije Sandžaka Zulkefil Sadović osvrnuo se na dosadašnje učešće stranke u lokalnoj vlasti. On je istakao da se zbog birokratske procedure kasnilo sa izvođenjem projekata. Sadović kaže da ova partija neće pozivati svoje članstvo da na republičkim izborima podrži neku od izbornih listi, već će tu odluku prepustiti svojim simpatizerima da glasaju po savesti.

Odgovarajući na pitanje novinara kako je zadovoljan realizacijom projekata tokom vršenja vlasti u ovom mandatu, Sadović je kazao da je mnogo toga realizovano, ali i da su brojne birokratske prepreke ukočile pojedine planirane projekte.

-Urađena je opštinska uprava, vodovod u Brodarevu, vodovod prema Lukama, škola u Hisardžiku, radi se i most u Šarampovu, čija rekonstrukcija je bila meta kritika upućenih na adresu opštinske uprave, iako svi znaju da su date odrešene ruke projektantu i izvođaču. Za sve ovo vreme Prijepolje ni jednog momenta nije ostalo bez struje, vode i zdravstvene zaštite – tvrdi Sadović.

On je međutim kazao da bi sa njegove strane bilo bezobrazno ako bi rekao da su ti projekti započeti tokom vršenja ove vlasti.

-To su započeti projekti tokom vršenja prethodne vlasti, ali očekujem da će biti završeni tokom vršenja buduće vlasti ko god to bio, kao i da će biti urađeni i novi projekti. Zaista bi bilo sebično reći da smo mi to uradili, mi smo nastavili već započete projekte i svaka vlast treba odgovorno da nastavlja započeto i da razmišlja o novim – ističe Sadović.

Sadović priznao da ništa nije urađeno u vezi deponije Stanjevine

Zulkefil Bato Sadović priznao je na današnjoj konferenciji za medije da u vezi deponije Stanjevine nije urađeno ništa, iako je upravo ovaj problem bio okosnica njegove izborne kampanje pre četiri godine, u kojoj je obećavano da će njihovim dolaskom na vlast ovaj problem konačno biti rešen.

-Meni kao rođenom Prijepoljcu nerešeni problem deponije mnogo smeta. Na tome se mnogo radilo a skoro ništa se nje uradilo. Na kraju smo došli do toga da ne može to lokalna samouprava sama da uradi i teško da će bilo ko i u idućem mandatu moći da reši ovaj problem jer je to ogroman zalogaj. Na žalost takvo stanje sa deponijama je u celoj Srbiji i ako Vlada RS nešto ne preduzme to će tako i dalje biti – kazao je Sadović.

Inače, dr Sadović je predsednik Demokratske partije Sandžaka (DPS), čiji je osnivač bio Bahrija Beganović Lutka. Do razlaza u stranci je došlo pred sam kraj mandata aktuelne vlasti, te je Beganović odlučio da na predstojeće izbore izađe sa novoosnovanom grupom građana “Za bolje Prijepolje – Lutka”.

PP Media

The post DPS nudi pomoć građanima oko elektronske prijave za jednokratnu pomoć od 100 evra appeared first on PPmedia.

NE PROPUSTITE

MARKETING
MARKETING
Grad PrijepoljeGrad PrijepoljeGrad Prijepolje
MARKETING

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici.

Podeli vest:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

POVEZANE VESTI

Grad Prijepolje

Sajt Grad Prijepolje (www.gradprijepolje.com) je sa preko 4.300 (unikatnih) poseta na dnevnom nivou (32.000 pregleda dnevno) ubedljivo najposećeniji informativni internet portal u Prijepolju i okolini, postoji od 2004. godine i svojom uređivačkom politikom uživa veliki kredibilitet kod posetioca.

Istražite Prijepolje

Grad Prijepolje

Grad Prijepolje se nalazi u jugozapadnom delu Srbije na tromeđi Bosne...

Prijepolje kroz vrijeme

To je u stara vremena bio veliki šeher. Kad je Osvajač...

Istorija Prijepolja

Na prostoru Prijepolja postoje ostaci ljudskog stanovanja još iz praistorijskog oba...

Kulturno istorijski spomenici

Ibrahim – pašina džamija je najstarija džamija u Prijepolju. Prvi put...

Most sultana Mehmeda Fatiha

Prvi pomeni mosta na Limu datiraju kada i o Prijepolju, jer...

Kanjon Mileševke

Klisure reka Lima i Mileševke, koja se uliva u Lim kod...

Reka Lim

Reka Lim Prijepolje jedna od najlepših reka Srbije. Izvire iz Plavskog...

Sahat Kula

Sahat-kula u Prijepolju je izgrađena u 16. veku. Prepoznatljiva je kao...

Ibrahim – pašina džamija

Ibrahim-pašina džamija je najstarija džamija u Prijepolju, prvi put se pominje...

Manastir Mileševa

Manastir Mileševa je srpski srednjovekovni manastir. Nalazi se na šestom kilometru...

Sopotnica

Sopotnica se nalazi u jugozapadnom delu Srbije, nedaleko od Prijepolja, na...

Kuća Jusufagića

Kuća Jusufagića predstavlja tipičnu begovsku kuću ovih prostora. Građena je na...

Park narodnih heroja

Park pored reke Mileševke u Vakufu, nazvan je Park narodnih heroja...

Rimska nekropola Kolovrat

Kolovrat je naselje i nekropola na ušću Seljašnice u Lim, kod...

Kompleks “Boško Buha”

Memorijalni kompleks „Boško Buha“ se nalazi u selu Jabuka, kod Prijepolja...

Dešavanja u gradu

16 апр
Tue 18:00
Dom Kulture, Prijepolje

BABA JAGA – SINH

Prijepolje na društvenim mrežama

Grad Prijepolje

Poslovni vodič

MARKETING
Grad PrijepoljeGrad PrijepoljeGrad Prijepolje
MARKETING
×