Državni revizor podneo krivičnu prijavu protiv Ješića

Državna revizorska institucija podnela je krivičnu i prekršajnu prijavu protiv Gorana Ješića zbog nenamenskog trošenja budžetskog novca Opštine Inđija u 2012, kade je bio predsednik te opštine.

Odbacio optužbe: Ješić tvrdi da optužbe protiv njega nemaju smisla i da je plaćanje lekara specijalista bilo u interesu građana.

DRI je podnela zahteve za pokretanje prekršajnog postupka i krivične prijave protiv odgovornih lica u opštinama Prijepolje, Indjija i beogradskoj opštini Surčin.

Kako je navedeno na sajtu DRI, ukupno je podneto 12 krivičnih prijava i 18 prekršajnih.

U Opštini Inđija, pored Ješića, DRI je krivične prijave podnela i protiv Petra Filipovića, koji je, takođe, bio na čelu te opštine u drugoj polovini godiine, kao i još pet osoba.

Pokrajinski sekretar za poljoprivredu, vodoprivredu i…

Pročitajte ceo članak na blic.rs

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici.

Podeli vest:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

U Četvrtak deo Prijepolja bez struje

Elektrodistribucija Srbije doo Beograd, Pogon Prijepolje, obaveštava kupce da će u četvrtak, 14. septembra u perodu od 08:00h do 16:00h, bez napaja električnom energijom biti

Nešto više »

Nеsvakidašnji gеst prеdsеdnika opštinе Prijеpoljе: Drago Popadić novac za kupovinu novog službеnog automobila prеusmеrio na oprеmanjе vrtića – na taj način smanjеnе listе čеkanja

Prеdsеdnik opštinе Prijеpoljе učinio jе nеsvakidašnji gеst kada jе srеdstva iz budžеta opštinе, oprеdеljеna za kupovinu novog vozila za prvog čovеka opštinе, prеusmеrio za rеnoviranjе

Nešto više »

Grad Prijepolje

Sajt Grad Prijepolje (www.gradprijepolje.com) je sa preko 4.300 (unikatnih) poseta na dnevnom nivou (32.000 pregleda dnevno) ubedljivo najposećeniji informativni internet portal u Prijepolju i okolini, postoji od 2004. godine i svojom uređivačkom politikom uživa veliki kredibilitet kod posetioca.

Istražite Prijepolje

Budite u toku

Grad Prijepolje © 2004-2023. Sva prava zadržana.