Dva dečaka koja su kod Kose iz Prijepolja bili u hraniteljskoj porodici danas u Lazarevcu IZAZVALA TRI POŽARA

Prema rečima Kosinog supruga Zorana Tomaševića deca su juče prebačena u Lazarevac a već danas su tamo izazvali tri požara

Kosa Tomašević (57) iz Prijepolja najverovatnije leži u pritvoru nevina. Naime, dva deteta koji su bili kod njih u okviru hraniteljske porodice su prebačeni u Lazarevac. Dva dečaka su kako saznajemo danas napravila tri požara u tom gradu.

Prema rečima Kosinog supruga Zorana Tomaševića deca su juče prebačena u Lazarevac i a već danas su tamo izazvali tri požara

– Pozvali su me oko 19 časova Iz centra za socijalni rad u Lazarevc i rekli mi da su dečaci naravili tri požara. Oni sumnjaju da su deca izazvala misteriozne požare u Prijepolju – rekao je za “Novosti” Zoran Tomašević.
U prijepoljskom naselju Suvodo, misteriozni požari dešavaju se već mesecma unazad, kada su uprkos isključenoj električnoj instalaciji goreli štekeri i kućni aparati u kući Zorana Tomaševića, Željka Obradovića koji je Kosin rođeni brat, i još jednoj komšijskoj kući.

PPmedia

The post Dva dečaka koja su kod Kose iz Prijepolja bili u hraniteljskoj porodici danas u Lazarevcu IZAZVALA TRI POŽARA appeared first on PPmedia.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici.

Podeli vest:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Grad Prijepolje

Sajt Grad Prijepolje (www.gradprijepolje.com) je sa preko 4.300 (unikatnih) poseta na dnevnom nivou (32.000 pregleda dnevno) ubedljivo najposećeniji informativni internet portal u Prijepolju i okolini, postoji od 2004. godine i svojom uređivačkom politikom uživa veliki kredibilitet kod posetioca.

Istražite Prijepolje

Budite u toku

Grad Prijepolje © 2004-2023. Sva prava zadržana.