Eksplozija odlaže meč Španije i Belorusije?

četvrtak, 10. okt 2013, 20:06 – 20:23

Fudbalska utakmica između Španije i Belorusije u kvalifikacijama za prvo sveta mogla bi da bude odložena zbog eksplozije na stadionu u Palma De Majorki. Stradao generator za napajanje reflektora, povređene tri osobe.

U eksploziji generatora za napajanje reflektora, koji se nalazi na parkingu unutar stadiona, danas su povređene tri osobe koje su radile na njemu, od kojih dve teško.

Spanci-1.jpg

„Još nije definitivno odlučeno da li će utakmica biti odložena. Najgore je to što su ljudi povređeni i policija sprovodi istragu. Očekujemo da će uređaj ipak biti blagovremeno zamenjen“, izjavio je portparol španskog fudbalskog saveza Horhe Karetero.

Spanci-3.jpg

Predviđeno je da se reprezentacije Španije i Belorusije sastanu u gradu na mediteranskom ostrvu sutra od 22 sata, u okviru Prve kvalifikacione grupe za svetski šampionat 2014.

Na tabeli vodi Španija sa utakmicom manje i 14 bodova, koliko ima i drugoplasirana Francuska. Slede Finska sa devet, Gruzija sa pet i Belorusija sa četiri boda.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici.

Podeli vest:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Grad Prijepolje

Sajt Grad Prijepolje (www.gradprijepolje.com) je sa preko 4.300 (unikatnih) poseta na dnevnom nivou (32.000 pregleda dnevno) ubedljivo najposećeniji informativni internet portal u Prijepolju i okolini, postoji od 2004. godine i svojom uređivačkom politikom uživa veliki kredibilitet kod posetioca.

Istražite Prijepolje

Budite u toku

Grad Prijepolje © 2004-2023. Sva prava zadržana.