Fudbaler Aleksandar Prijović osvetlao obraz: Donacija pribojskom zdravstvu vredna 10 hiljada evra

Priboj – Reprezentativac Srbije i fudbaler Al Itihada Aleksandar Prijović, donirao je pribojskom Domu zdravlja i Opštoj bolnici medicinsku opremu vrednu 10 hiljada evra. Prijović, čiji su koreni iz Priboja, na ovaj način osvetlao je obrza u borbi protiv nevidljivog neprijatelja.

Isporuka donacije fudbalera Aleksandra Prijovića, foto: www.ppmedia.rs A.Rovčanin

– On je sa nama stupio u kontakt još 20. marta i izrazio želju da nam pomogne finansijski i sada je ta pomoć realizovana. Кupili smo nove mašine za veš, koje su nam sada neophodne zbog pojačanih mera predostrožnosti. Ove prethodne bile su stare preko 40 godina i na ovaj način smo sada trajno rešili ovaj problem – kazao je direktor Doma zdravlja u Priboju, doktor Vladimir Milinković.

On se zahvalio svim pribojskim privrednicima koji su pomogli prilikom ove teške situacije, kao i porodici košarkaša Marka Gudurića.

Direktor Doma zdravlja doktor Vladimir Milinković, foto: www.ppmedia.rs A.Rovčanin

– Imamo svu potrebnu zaštitnu opremu i nadam se da će tako i dalje ostati. Zdrvavstveni centar Užice redovno nas snabdeva kako bi se uspešno borili protiv virusa – kaže dr Milinković.

Inače, fudbaler Aleksandar Prijović, rođen je u Švajcarskoj čiji su koreni iz Priboja, bivši igrač je Siona, Đurgardena, Tromsa, Bolusporta, Legije i Paoka.

Svoj doprinos u borbi protiv korone dao je i narodni poslanik Кrsto Janjušević, koji je donirao opremu za medicinske radnike u Priboju, Prijepolju, Novoj Varoši i Sjenici. Кao ličnu donaciju, Janjušević je uručio i 230 paketa pomoći sa osnovnim životnim namirnicama.

PP Media

The post Fudbaler Aleksandar Prijović osvetlao obraz: Donacija pribojskom zdravstvu vredna 10 hiljada evra appeared first on PPmedia.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici.

Podeli vest:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Grad Prijepolje

Sajt Grad Prijepolje (www.gradprijepolje.com) je sa preko 4.300 (unikatnih) poseta na dnevnom nivou (32.000 pregleda dnevno) ubedljivo najposećeniji informativni internet portal u Prijepolju i okolini, postoji od 2004. godine i svojom uređivačkom politikom uživa veliki kredibilitet kod posetioca.

Istražite Prijepolje

Budite u toku

Grad Prijepolje © 2004-2023. Sva prava zadržana.