GG „Za bolju Novu Varoš” predala listu za izbore u Novoj Varoši

Nova Varoš – Za lokalne izbore u Novoj Varoši predata je i peta izborna lista. Reč je o GG „Za bolju Novu Varoš” čiji je nosilac Nikola Jelić.

Nikola Jelić nosilac liste GG “Za bolju Novu Varoš”, foto: A.Rovčanin

Na Izbornoj listi nalazi se 27 odborničkih kandidata, koje je podržalo 233 građanina ove opštine.

„Potpise smo skupili i pre vanrednog stanja, ali smo hteli da budemo peti na listi, jer smo odlični i toliko priželjkujemo da imamo baš toliko odbornika u skupštinskoj sali”, rekao je Jelić.

Na listi GG „Za bolju Novu Varoš” posle nosioca Nikole Jelića, je Zorica Dragašević dugogodišnji privredik, majka i porodična žena. Za vreme vanrednog stanja njena firma je šila zaštitne maske. „Na trećem mestu, dugogodišnji prijatelj i saradnik, i koji mnogo znači u MZ Jasenovo, Grujo Zekavica koji može da zauzme i prvo mesto. Četvrti na listi je dugogodišnji privrednik Rade Grbić, a na petom mestu je žena iz Akmačića, Danijela Lojaničić vlasnica domaćinstva i restorana”, kazao je Jelić.

Predata peta izborna lista u Novoj Varoši, foto: A.Rovčanin

On navodi da na ovim izborima nastupa kao aktuelni predsednik skupštine i smatra da je u svom mandatu imao značajnu ulogu i u stvaranju koalicije. „Uvek su sve odluke donete na vreme, Izvršnoj vlasti ništa nije smetalo i uvek smo imali novac na računu. Dve godine sam veoma uspešno vodi i veliko javno preduzeće Srbijašume u regionu Nova Varoš, Priboj, Prijepolje.”

GZS i PP Media

The post GG „Za bolju Novu Varoš” predala listu za izbore u Novoj Varoši appeared first on PPmedia.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici.

Podeli vest:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Grad Prijepolje

Sajt Grad Prijepolje (www.gradprijepolje.com) je sa preko 4.300 (unikatnih) poseta na dnevnom nivou (32.000 pregleda dnevno) ubedljivo najposećeniji informativni internet portal u Prijepolju i okolini, postoji od 2004. godine i svojom uređivačkom politikom uživa veliki kredibilitet kod posetioca.

Istražite Prijepolje

Budite u toku

Grad Prijepolje © 2004-2023. Sva prava zadržana.