Iskliznula dva putnička vagona sa pruge Beograd-Bar, nema povrijeđenih

Dva vagona putničkog voza iskliznula su sa šina danas poslije podne na dionici barske pruge Valjevo-Kosjerić, a tom prilikom niko nije povrijeđen, ali je saobraćaj između Beograda i Bara u prekidu.

Voz je saobraćao iz Prijepolja za Beograd, a vagoni su iskliznuli iz šina nešto poslije 16 sati između željezničkih stanica Lastra i Valjevski Gradac, saopšteno je iz „Željeznica Srbije“, prenosi Blic.

Putnici iz tog voza prevezeni su autobusom do Valjeva, odakle će putovanje nastaviti vozom.

Pomoćni voz srpskih željeznica krenuo je ka mjestu iskliznuća dva vagona kako bi oni što prije bili vraćeni na šine i saobraćaj uspostavljen, a očekuje se da će saobraćaj biti normalizovan sjutra u prijepodnevnim satima.

Komisija za vanredne događaje „Željeznica Srbije“ utvrdiće uzrok ovog iskliznuća, navedeno je u saopštenju.

Brzi voz koji saobraća iz Bara u pravcu Beograda biće preusmjeren na pomoćni prevozni pravac preko Kraljeva i Lapova i u glavni grad Srbije stići će sa zakašnjenjem od oko dva do tri sata.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici.

Podeli vest:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

U Četvrtak deo Prijepolja bez struje

Elektrodistribucija Srbije doo Beograd, Pogon Prijepolje, obaveštava kupce da će u četvrtak, 14. septembra u perodu od 08:00h do 16:00h, bez napaja električnom energijom biti

Nešto više »

Nеsvakidašnji gеst prеdsеdnika opštinе Prijеpoljе: Drago Popadić novac za kupovinu novog službеnog automobila prеusmеrio na oprеmanjе vrtića – na taj način smanjеnе listе čеkanja

Prеdsеdnik opštinе Prijеpoljе učinio jе nеsvakidašnji gеst kada jе srеdstva iz budžеta opštinе, oprеdеljеna za kupovinu novog vozila za prvog čovеka opštinе, prеusmеrio za rеnoviranjе

Nešto više »

Grad Prijepolje

Sajt Grad Prijepolje (www.gradprijepolje.com) je sa preko 4.300 (unikatnih) poseta na dnevnom nivou (32.000 pregleda dnevno) ubedljivo najposećeniji informativni internet portal u Prijepolju i okolini, postoji od 2004. godine i svojom uređivačkom politikom uživa veliki kredibilitet kod posetioca.

Istražite Prijepolje

Budite u toku

Grad Prijepolje © 2004-2023. Sva prava zadržana.