Izgorela i treća kuća u Prijepolju, meštani očajni hoće da blokiraju prugu (video)

Prijepolje – Još jedna kuća u naselju Suvodo na tridesetak metara od pruge izgorela je jutros oko sedam sati. Meštani su očajni jer je ovo treća kuća koja se samozapalila u poslednjih nekoliko dana.

Foto: A.Rovčanin

„Strašno je, požar je buknuo u kupatilu gde se zapalio bojler . Ni na kraj pameti nam nije bilo da to može da se dogodi, da je bilo noćas svi bi smo pogoreli“, kaže Stanko Smiljanović čija kuća se nalazi na par stotina metara od porodičnog doma Marka Obradovića kome je kuća izgorela prekjuče. Кuća Zorana Tomaševića potpuno je stradala protekle sedmice a u istom dvorištu planula je instalacija i na pomoćnom objektu.

Meštani Suvodola proveli su besanu noć i organizuju dežurstva. Međutim nikada ne znaju gde će požar ponovo buknuti. Obzirom da prvo dolazi do paljenja električnih uređaja oni sumnjaju da sve dolazi od visokog napona od pružne instalacije iako u železnici tvrde da je to nemoguće. Ljudi iz elektrodistribucije navode da tamo nema visokonaponskih kablova sem na pružnim vodovima.

Neverovatno je da se uređaji pale i kada su domaćinstva i aparati isključeni sa mreže, a u tlu pod nogama oseća se neobjašnjivo trenje.

Meštani su u panici jer im još uvek niodakle ne stiže pomoć, i najavljuju blokadu pruge u tom mestu.

Rina i PP Media

The post Izgorela i treća kuća u Prijepolju, meštani očajni hoće da blokiraju prugu (video) appeared first on PPmedia.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici.

Podeli vest:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

U Četvrtak deo Prijepolja bez struje

Elektrodistribucija Srbije doo Beograd, Pogon Prijepolje, obaveštava kupce da će u četvrtak, 14. septembra u perodu od 08:00h do 16:00h, bez napaja električnom energijom biti

Nešto više »

Nеsvakidašnji gеst prеdsеdnika opštinе Prijеpoljе: Drago Popadić novac za kupovinu novog službеnog automobila prеusmеrio na oprеmanjе vrtića – na taj način smanjеnе listе čеkanja

Prеdsеdnik opštinе Prijеpoljе učinio jе nеsvakidašnji gеst kada jе srеdstva iz budžеta opštinе, oprеdеljеna za kupovinu novog vozila za prvog čovеka opštinе, prеusmеrio za rеnoviranjе

Nešto više »

Grad Prijepolje

Sajt Grad Prijepolje (www.gradprijepolje.com) je sa preko 4.300 (unikatnih) poseta na dnevnom nivou (32.000 pregleda dnevno) ubedljivo najposećeniji informativni internet portal u Prijepolju i okolini, postoji od 2004. godine i svojom uređivačkom politikom uživa veliki kredibilitet kod posetioca.

Istražite Prijepolje

Budite u toku

Grad Prijepolje © 2004-2023. Sva prava zadržana.