JKP “Lim” bogatije za dva terenska vozila za prikupljanje otpada

Prijepolje – Početkom godine JКP „Lim” je putem tendera nabavilo dva vozila za prikupljanje otpada.

Od ponedeljka nove smećare na prijepoljskim ulicama, foto: www.ppmedia.rs

Radi se o vozilima različitih kapaciteta, jedno manje koje će ići u neke manje i uže ulice, dok je drugo veće i ono može kupiti otpad na nekom većem terenu.

„Vozila i mehanizacija ovog tipa u JКP „Lim” u poslednih desetak godina nisu obnavljana i ovim želimo da podignemo na viši nivo naše usluge iz razloga što su naša vozila prilično stara”, rekao je Enis Memišahović, direktor JКP „Lim”.

Direktor JKP “Lim” Enis Memišahović

Prema njegovim rečima ovim se stvara mogućnost da da se kače tipske kante od 12 litara i ovo je veliki napredak za komunalno preduzeće u Prijepolju.

„Takođe, stavaraju se uslovi da se otpad vozi dalje od Stanjevina, jer je u prethodnom mesecu završen projekat sanacije i kultivacije Stanjevina i što pre se krene sa izgradnjom transfer stanice na lokaciji Banjice, pre ćemo imati mogućnost da vozimo komunalni otpad dalje. Vrednost investicije je blizu 22 miliona dinara za oba vozila sa svim troškovima bez poreza,” zaključio je Memišahović.

GZS i PP Media

The post JKP “Lim” bogatije za dva terenska vozila za prikupljanje otpada appeared first on PPmedia.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici.

Podeli vest:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Grad Prijepolje

Sajt Grad Prijepolje (www.gradprijepolje.com) je sa preko 4.300 (unikatnih) poseta na dnevnom nivou (32.000 pregleda dnevno) ubedljivo najposećeniji informativni internet portal u Prijepolju i okolini, postoji od 2004. godine i svojom uređivačkom politikom uživa veliki kredibilitet kod posetioca.

Istražite Prijepolje

Budite u toku

Grad Prijepolje © 2004-2023. Sva prava zadržana.