Još dva košarkaška terena u novom ruhu

Velika akcija obnove košarkaških terena širom naše zemlje nastavljena je u Valjevu i Beogradu, gde je kompanija MOZZART obradovala lokalne ljubitelje magične igre pod obručima. Zahvaljujući prijavama putem sajta www.deotvogzivota.com i predlozima zaposlenih kompanije MOZZART, obnovljena su još dva terena i tako su obezbeđena nova dva mesta na kojima će moći da stasavaju budući asovi naše košarke.

U Valjevu je obnovljen teren u Ulici Vladimira Nazora, predlog je stigao putem sajta deotvogzivota.com od Nebojša Gavrilovića, dok je na Labudovom brdu obnovljen teren u Ulici Sretena Mladenovića Mike koji se nalazi između ovog naselja i Vidikovca, na predlog zaposlenih u kompaniji MOZZART.

Teren u Valjevu

MOZZARTOVU akciju do sada su podržala brojna poznata košarkaška imena, a nekoliko obnovljenih terena ponelo je upravo njihova imena – Dejan Bodiroga u Zrenjaninu, Svetislav Pešić u Pirotu, Nikola Peković u Prijepolju, Darko Miličić u Feketiću i mnogi drugi. Takođe, snimanjem spota u kojem svedoče o svojim košarkaškim počecima na malim terenima podršku akciji su pružili i reprezentativci Srbije Nikola Kalinić, Marko Simonović i Bogdan Bogdanović.

Dosad, kompanija MOZZART je realizovala obnovu 15 košarkaških terena. Uskoro se očekuje još obnovljenih mesta na kojima će neprijatnu tišinu zameniti lupanje košarkaške lopte.

Prijavite i vi svoj teren!

Pratite MOZZART i na Vajberu 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici.

Podeli vest:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Grad Prijepolje

Sajt Grad Prijepolje (www.gradprijepolje.com) je sa preko 4.300 (unikatnih) poseta na dnevnom nivou (32.000 pregleda dnevno) ubedljivo najposećeniji informativni internet portal u Prijepolju i okolini, postoji od 2004. godine i svojom uređivačkom politikom uživa veliki kredibilitet kod posetioca.

Istražite Prijepolje

Budite u toku

Grad Prijepolje © 2004-2023. Sva prava zadržana.