Jug ubedljiv protiv Radničkog u Kragujevcu

Od samog starta meča bilo je jasno da će hrvatski predstavnik, predvođen nekolicinom domaćih reprezentativaca, te Peroneom i Garsijom, lako doći do pobede.

Kragujevčani su posle lošeg izdanja u prvom poluvremenu (1:8), početkom drugog dela donekle popravili utisak i odigrali egal treću četvrtinu (2:2), ali više od toga nisu mogli protiv daleko kvalitetnijeg rivala.

U timu Juga prednjačili su Felipe Perone i Hrvoje Benić sa po tri gola, a pratili su ih Luka Lončar, Maro Joković, Marko Ivanković i dojučerašnji centar Radničkog, Josip Vrlić, sa po dva.

U poraženom sastavu ponovo je najefikasniji bio Rade Joksimović sa dva gola, a po jedan su dodali Đorđe Lekić, Dušan Panajotović i Nino Blažević, koji je
ponikao u Jugu.

Naredno dvokolo Radnički igra u Splitu, 30. oktobra i 1. novembra, protiv POŠK-a i Mornara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici.

Podeli vest:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Grad Prijepolje

Sajt Grad Prijepolje (www.gradprijepolje.com) je sa preko 4.300 (unikatnih) poseta na dnevnom nivou (32.000 pregleda dnevno) ubedljivo najposećeniji informativni internet portal u Prijepolju i okolini, postoji od 2004. godine i svojom uređivačkom politikom uživa veliki kredibilitet kod posetioca.

Istražite Prijepolje

Budite u toku

Grad Prijepolje © 2004-2023. Sva prava zadržana.