Kada "Toni Soprano" navija

Podeli vest:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Kada "Toni Soprano" navija
Grad PrijepoljeGrad PrijepoljeGrad Prijepolje
MARKETING

subota, 22. jun 2013, 00:37 – 00:50

Smrt Džejmsa Gandolfinija, popularnog Tonija Soprana iz jedne od najboljih serija svih vremena potresla je ne samo Holivud, već i svaki kutak planete gde su „Sopranosi” bili popularni. Iako je živeo mirnim životom, Gandolfini je bio strastveni navijač Njujork Džetsa, voleo je Njujork Jenkise, bio je redovan u Medisonu gde je pratio Nikse ali voleo je i Nju Džersi Netse, takođe, uživao je u hokejaškim utakmicama Rendžersa i Los Anđeles Kingsa…

Na fotografiji uslikanoj 1. juna 2002. godine vidi se Džejms Gandolfini kako maše kapom Njujork Jenkisa nakon što je održao oproštajni govor legendi tog kluba Lu Gerigu. Gandolfini je govor držao pred večiti derbi u bejzbolu između Jenkisa i Red Soksa u sklopu obeležavanja Dana borbe protiv amitrofične lateralne skleroue od koje je slavi Lu Gerig oboleo u vrhuncu svoje karijere. Gerig je u 37. godini života preminuo od ove bolesti.

1-Gandolfini-Jenkis.jpg

Sredinom septembra iste godine Gandolfini, zajedno sa kolegama iz „Sopranovih” izvodi ceremonijalno početno bacanje na meču između Njujork Jenkisa i Čikago Vajt Soksa. Pored Gandolfinija stoji ostatak „porodice”, Stiven Širipa (Bobi Bakala), Džon Ventimilja (Arti Buko) i Toni Siriko (Pol Goltijeri). Iza njih se nalazi i Lorejn Brako (doktorka Dženifer Melfi) čije lice se iz ovog ugla ne vidi.

2-Pocetni-udarac.jpg

 Na fotografiji od 27. januara 2004. godine vidi se Džejms Gandolfini na utakmici u Medison Skver gardenu između Njujork Niksa i San Antonio Sparsa. I pored takve podrške sa tribina Niksi su meč izgubili rezultatom 77:67.

3-Gandolfini-Medison.jpg

Krajem decembra 2005. godine Gandolfini je bacao novčić za prvi napad na meču koledž lige američkog fudbala u Arizoni. Popularni „Toni Soprano” pozdravljen je ovacijama na stadionu.

4-Americki-fudbal.jpg

U februaru 2006. godine „Toni Soprano” je konačno bio na „domaćem terenu”. Gandolfini je prisustvovao utakmici između Nju Džersi Netsa i Indijane u Kontinental erlajns Areni u Nju Džersiju. I ovoga put a njegov tim je izgubio. Džu Džersi je poražen rezultatom 101:91.

5-Nju-Dzersi.jpg

Oktobra iste godine Gandolfini je sa sinom Majklom prisustvovao utakmici NFL lige između Njujork Džetsa i Indijanapolis Koltsa. I ovoga puta tim za koji „Toni Soprano” navija nije se radovao na kraju. Džetsi su izgubili utakmicu rezultatom  31:28.

6-Njujork-Dzets.jpg

Džejms Gandolfini sa sinom Majklom u maju 2007. godine prisustvuje šestoj utakici finala Istočne koferencije NBA lige između Nju Džersi Netsa i Toronto Reptorsa. Ovoga puta Gandolfinijevo prisustvo blagotvorno je delovalo na Netse koji su u „triler” završnici utakmicu dobili rezultatom 98:97.

7-Nets-plejof.jpg

Početkom 2009. godine Džejms Gandolfini uveličao je ceremoniju povlačenja dresa legende Njujork Rendžersa Adama Grejvsa. Svečana ceremonija je upriličena u Medison skver gardenu pre utakmice između Njujorka i Atlante koju su Rendžersi izgubili rezultatom 2:1.

8-Gandolfini-i-Grejvs.jpg

U oktobru iste godine Gandolfini je, umesto na tribini, bio gost Njujork Džetsa na terenu. Na fotografiji se vidi Gandolfini kako se rukuje sa kvoterbekom Džetsa Markom Sančezom neposredno pre početka utakmice protiv Bafala. Džetsi su meč izgubili u produžetku rezultatom 16:13.

9-Gandolfini-Sancez.jpg

I naredne godine Gandolfini je bio na tribinama Metlajf stadiona u Ist Rutefordu gde je bodrio Džetse. Na fotografiji iz 21. novembraa 2010. godine vidi se Gandolfini kako fotografiše dešavanja na terenu na meču protiv Hjuston Teksansa. Džetsi su meč dobilirezultatom 30:27.

10-Gandolfini-tribine-Dzets.jpg

I u septembru 2011. godine Gandolfini je uslikan na istom mestu. Metlajf stadion je izgleda bio druga kuća za popularnog glumca. Na fotografiji se vidi Gandolfini kako navija za Džetse na utakmici proti Dalas Kaubojsa koji su Njujorčani dobili rezultatom 27:24.

11-Gandolfini-navijanje.jpg

U decembru iste godine Gandolfini je bio na tribinama Metlajfa u gradskom derbiju između Džetsa u Džajantsa. Na kraju ovog meča Gandolfini nije imao razloga za radost jer su njegovi Džetsi izgubili sa 29:14.

12-derbi.jpg

Gandolfini nije prisustvovao samo mečevima u kojima igraju timovi iz Njujorka. U maju 2012. godine Gandolfini je prisustvovao četvrtom meču finala Zapadne konferencije između Los Anđeles Kingsa i Finiksa. Ekipa iz Arizone na kraju je slavila sa 2:0.

13-Gandolfini-hokej.jpg

Poslednja fotografija sa nekog sportskog događaja na kojem je prisustvovao slavni glumac slikana je 19. januara 2013. godine na hokejaškoj utakmici između Los Anđeles Kingsa i Čikago Blekhoksa. Kingsi su utakmicu izgubili rezultatom 5:2.

14-Gandolfini-LA-Kingsi.jpg

MARKETING

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici.

Podeli vest:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

POVEZANE VESTI

Grad Prijepolje

Sajt Grad Prijepolje (www.gradprijepolje.com) je sa preko 4.300 (unikatnih) poseta na dnevnom nivou (32.000 pregleda dnevno) ubedljivo najposećeniji informativni internet portal u Prijepolju i okolini, postoji od 2004. godine i svojom uređivačkom politikom uživa veliki kredibilitet kod posetioca.

Istražite Prijepolje

Grad Prijepolje

Grad Prijepolje se nalazi u jugozapadnom delu Srbije na tromeđi Bosne...

Prijepolje kroz vrijeme

To je u stara vremena bio veliki šeher. Kad je Osvajač...

Istorija Prijepolja

Na prostoru Prijepolja postoje ostaci ljudskog stanovanja još iz praistorijskog oba...

Kulturno istorijski spomenici

Ibrahim – pašina džamija je najstarija džamija u Prijepolju. Prvi put...

Most sultana Mehmeda Fatiha

Prvi pomeni mosta na Limu datiraju kada i o Prijepolju, jer...

Kanjon Mileševke

Klisure reka Lima i Mileševke, koja se uliva u Lim kod...

Reka Lim

Reka Lim Prijepolje jedna od najlepših reka Srbije. Izvire iz Plavskog...

Sahat Kula

Sahat-kula u Prijepolju je izgrađena u 16. veku. Prepoznatljiva je kao...

Ibrahim – pašina džamija

Ibrahim-pašina džamija je najstarija džamija u Prijepolju, prvi put se pominje...

Manastir Mileševa

Manastir Mileševa je srpski srednjovekovni manastir. Nalazi se na šestom kilometru...

Sopotnica

Sopotnica se nalazi u jugozapadnom delu Srbije, nedaleko od Prijepolja, na...

Kuća Jusufagića

Kuća Jusufagića predstavlja tipičnu begovsku kuću ovih prostora. Građena je na...

Park narodnih heroja

Park pored reke Mileševke u Vakufu, nazvan je Park narodnih heroja...

Rimska nekropola Kolovrat

Kolovrat je naselje i nekropola na ušću Seljašnice u Lim, kod...

Kompleks “Boško Buha”

Memorijalni kompleks „Boško Buha“ se nalazi u selu Jabuka, kod Prijepolja...

Prijepolje na društvenim mrežama

MARKETING
Grad PrijepoljeGrad PrijepoljeGrad Prijepolje
MARKETING