Karadžić govori, sutra…

ponedeljak, 19. avg 2013, 15:21 – 15:41

Fudbalski savez Srbije (FSS) najavio da će se Tomislav Karadžić u utorak obratiti javnosti u vezi sa problemima koji potresaju taj sport. Nacionalni fudbalski savez nije naveo način na koji će se obratiti Karadžić, odnosno da li će izaći pred novinare ili će objaviti saopštenje.

Fudbalski savez Srbije (FSS) najavio je danas da će se predsednik te organizacije Tomislav Karadžić u utorak obratiti javnosti u vezi sa problemima koji potresaju taj sport.

Karadzic.jpg

Fudbalski savez Srbije zatražio je danas od Zajednice Superligaša reakciju povodom kašnjenja pojedinih utakmica u drugom kolu nacionalnog prvenstva i naveo da takvi potezi mogu da dovedu do anarhije u takmičenju.

„FSS zahteva od Zajednice energičnu i hitnu reakciju, kako bi se utakmice u našem najelitnijem takmičenju odigravale u predviđenim vremenima i čime bi se sačuvao integritet čitavog takmičenja. Očekuje se i iniciranje disciplinskih postupaka prema klubovima koji su učinili navedene prekršaje, a kako bi se zaštitila većina klubova koja je poštovala propise“, navodi se u saopštenju FSS.

„FSS obaveštava fudbalsku i sportsku javnost, da će se tokom sutrašnjeg dana, svojim redovnim obavezama vratiti predsednik Karadžić, nakon čega će uslediti i njegovo obraćanje javnosti u vezi svih problema i aktera koji trenutno opterećuju situaciju u srpskom fudbalu“, navodi se na sajtu FSS.

Nacionalni fudbalski savez nije naveo način na koji će se obratiti Karadžić, odnosno da li će izaći pred novinare ili će objaviti saopštenje.

Fudbalski klub Crvena zvezda pre desetak dana zatražio je ostavku Karadžića zbog lošeg rada FSS i sudijske organizacije, a povod za takvu reakciju bilo je deljenje pravde na meču Partizan – Novi Pazar (4:3) u prvom kolu Superlige.

Nakon toga, u drugom kolu Superlige, prošlog vikenda, nekoliko utakmica počelo je sa pet minuta zakašnjenja u znak protesta protiv Karadžića.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici.

Podeli vest:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

U Četvrtak deo Prijepolja bez struje

Elektrodistribucija Srbije doo Beograd, Pogon Prijepolje, obaveštava kupce da će u četvrtak, 14. septembra u perodu od 08:00h do 16:00h, bez napaja električnom energijom biti

Nešto više »

Nеsvakidašnji gеst prеdsеdnika opštinе Prijеpoljе: Drago Popadić novac za kupovinu novog službеnog automobila prеusmеrio na oprеmanjе vrtića – na taj način smanjеnе listе čеkanja

Prеdsеdnik opštinе Prijеpoljе učinio jе nеsvakidašnji gеst kada jе srеdstva iz budžеta opštinе, oprеdеljеna za kupovinu novog vozila za prvog čovеka opštinе, prеusmеrio za rеnoviranjе

Nešto više »

Grad Prijepolje

Sajt Grad Prijepolje (www.gradprijepolje.com) je sa preko 4.300 (unikatnih) poseta na dnevnom nivou (32.000 pregleda dnevno) ubedljivo najposećeniji informativni internet portal u Prijepolju i okolini, postoji od 2004. godine i svojom uređivačkom politikom uživa veliki kredibilitet kod posetioca.

Istražite Prijepolje

Budite u toku

Grad Prijepolje © 2004-2023. Sva prava zadržana.