Kimi se vraća, Ferari slavi

sreda, 11. sep 2013, 17:09 – 18:06

Kimi Raikonen naredne dve sezone voziće za ekipu Ferarija, saopštio italijanski tim. Finac je već bio u Ferariju tri godine, a 2007. godine je osvojio i šampionsku titulu u Formuli 1.

Finac Kimi Raikonen od sledeće sezone voziće ponovo za ekipu Ferarija kao zamena za Felipea Masu, saopštio je danas taj tim.

Alonso-Raikonen.jpg

„Ferari objavljuje da je postigao dogovor sa Kimijem Raikonenom. Finac će biti klupski kolega Fernandu Alonsu u naredne dve sezone“, navodi se u saopštenju.

Današnje saopštenje izdato je dan pošto je Masa objavio da napušta Ferari na kraju sezone.

Raikonen, koji trenutno vozi za ekipu Lotusa, i ranije je bio povezivan sa povratkom u Ferari, za koji je već nastupao od 2007. do 2009. godine i sa kojim je i osvojio jedinu titulu šampiona sveta.

Finac je do sada u karijeri zabeležio 20 pobeda, od čega je devet tokom tri sezone u Ferariju.

On je titulu osvojio 2007. godine samo sa jednim bodom prednosti ispred Luisa Hamiltona i Fernanda Alonsa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici.

Podeli vest:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

U Četvrtak deo Prijepolja bez struje

Elektrodistribucija Srbije doo Beograd, Pogon Prijepolje, obaveštava kupce da će u četvrtak, 14. septembra u perodu od 08:00h do 16:00h, bez napaja električnom energijom biti

Nešto više »

Nеsvakidašnji gеst prеdsеdnika opštinе Prijеpoljе: Drago Popadić novac za kupovinu novog službеnog automobila prеusmеrio na oprеmanjе vrtića – na taj način smanjеnе listе čеkanja

Prеdsеdnik opštinе Prijеpoljе učinio jе nеsvakidašnji gеst kada jе srеdstva iz budžеta opštinе, oprеdеljеna za kupovinu novog vozila za prvog čovеka opštinе, prеusmеrio za rеnoviranjе

Nešto više »

Grad Prijepolje

Sajt Grad Prijepolje (www.gradprijepolje.com) je sa preko 4.300 (unikatnih) poseta na dnevnom nivou (32.000 pregleda dnevno) ubedljivo najposećeniji informativni internet portal u Prijepolju i okolini, postoji od 2004. godine i svojom uređivačkom politikom uživa veliki kredibilitet kod posetioca.

Istražite Prijepolje

Budite u toku

Grad Prijepolje © 2004-2023. Sva prava zadržana.