Koka-Kola rekonstruiše 20 fudbalskih terena širom Srbije

Podeli vest:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Grad PrijepoljeGrad PrijepoljeGrad Prijepolje
MARKETING

petak, 09. maj 2014, 15:03 – 19:40

U susret Svetskom prvenstvu u fudbalu, kompanija Koka-Kola na svoj 128. rođendan započinje kampanju “Prvenstvo svih nas”, u okviru koje će u 20 opština širom Srbije do kraja godine obnoviti male fudbalske terene za generacije budućih šampiona. Sredstva za rekonstruisanje terena za igru će se od danas odvajati od svake prodate Koka-Kola boce.

Kao veliki promoter aktivnog života, Koka-Kola želi da mladima,ali i svim strastvenim ljubiteljima fudbala omogući da podele radost, timski duh i inspiraciju koju ova igra pruža milionima širom sveta. Koka-Kola veruje da Fifa Svetsko prvenstvo u fudbalu treba da bude prvenstvo za ceo svet, jer svi zaslužuju da u njemu učestvuju i osete snagu igre koja stvara neraskidive veze miliona ljudi, podstiče zajedništvo, drugarstvo i aktivan život.

“Tereni koji će biti obnovljeni su u jako lošem stanju i nalaze se u sredinama sa velikim brojem mladih i izraženom željom i potrebom za boljim uslovima igre. Dvadeset opština su pažljivo odabrane, shodno demografskim i socijalnim parametrima, u bliskoj saradnji sa Nacionalnom alijansom za lokalni ekonomski razvoj, partnerom koji nam je pomogao i u kampanji za 45 aktivnih zona”, istakla je Milica Stefanović, predstavnica kompanije Koka-kola, i dodala:

“Poseban akcenat stavljen je na one u kojim su najniže prosečne zarade, a konačni odabir napravljen je tako da su ravnomerno pokriveni svi delovi naše zemlje. Izuzetan doprinos dao je autorski tim produkcije ‘Ciklotron’, koji je obišao sve odabrane opštine i na osnovu utvrđenih parametara dao predlog terena čije će renoviranje najviše značiti lokalnoj zajednici”, rekla je ona.

Tereni će biti rekonstruisani u sledećim opštinama: Aleksandrovac, Bačko Gradište, Ćuprija, Knjaževac, Kovačica, Kraljevo, Kula, Niš, Novi Bečej, Požarevac, Prijepolje, Rakovica, Senta, Smederevo, Sremska Mitrovica, Subotica, Šabac, Trstenik, Vranje i Zemun. Više informacija o načinu izbora lokalnih terena i lokacijama možete videti ovde.

Strastveni fudbalski fanovi u Srbiji i heroji lokalnih terena treba da se osete kao deo prvenstva, jer su to zaslužili svojim sportskim duhom i navijačkom emocijom. Koka-Kola želi da pruži inspiraciju svima koji žele da jednog dana donesu pehar u svoju zemlju i zato će tokom kampanje promovisati duh fudbala i nezaboravne trenutke koji nastaju tokom igre, kao i načine na koji ovaj sport može da oplemeni živote svakog od nas.

MARKETING

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici.

Podeli vest:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

POVEZANE VESTI

Grad Prijepolje

Sajt Grad Prijepolje (www.gradprijepolje.com) je sa preko 4.300 (unikatnih) poseta na dnevnom nivou (32.000 pregleda dnevno) ubedljivo najposećeniji informativni internet portal u Prijepolju i okolini, postoji od 2004. godine i svojom uređivačkom politikom uživa veliki kredibilitet kod posetioca.

Istražite Prijepolje

Grad Prijepolje

Grad Prijepolje se nalazi u jugozapadnom delu Srbije na tromeđi Bosne...

Istorija Prijepolja

Na prostoru Prijepolja postoje ostaci ljudskog stanovanja još iz praistorijskog oba...

Kulturno istorijski spomenici

Ibrahim – pašina džamija je najstarija džamija u Prijepolju. Prvi put...

Most sultana Mehmeda Fatiha

Prvi pomeni mosta na Limu datiraju kada i o Prijepolju, jer...

Kanjon Mileševke

Klisure reka Lima i Mileševke, koja se uliva u Lim kod...

Reka Lim

Reka Lim Prijepolje jedna od najlepših reka Srbije. Izvire iz Plavskog...

Sahat Kula

Sahat-kula u Prijepolju je izgrađena u 16. veku. Prepoznatljiva je kao...

Ibrahim – pašina džamija

Ibrahim-pašina džamija je najstarija džamija u Prijepolju, prvi put se pominje...

Manastir Mileševa

Manastir Mileševa je srpski srednjovekovni manastir. Nalazi se na šestom kilometru...

Sopotnica

Sopotnica se nalazi u jugozapadnom delu Srbije, nedaleko od Prijepolja, na...

Kuća Jusufagića

Kuća Jusufagića predstavlja tipičnu begovsku kuću ovih prostora. Građena je na...

Park narodnih heroja

Park pored reke Mileševke u Vakufu, nazvan je Park narodnih heroja...

Rimska nekropola Kolovrat

Kolovrat je naselje i nekropola na ušću Seljašnice u Lim, kod...

Kompleks “Boško Buha”

Memorijalni kompleks „Boško Buha“ se nalazi u selu Jabuka, kod Prijepolja...

MARKETING
Grad PrijepoljeGrad PrijepoljeGrad Prijepolje
MARKETING