Категорије
Društvo Prijepolje Vesti

Кошаркашице „Милешевке“ учествују на Спортским играма младих у Сплиту

Пријепоље је на државном првенству Спортских игара младих у Београду представљало седам екипа и стонотенисерка Дајла Кријешторац. Освајањем првих места у Прибоју, где је 12. јуна гостовао караван Спортских игара младих они су се пласирали на такмичење одржано на Ади Циганлији на којем је учествовало више од 2.300 дечака и девојчица из 27 градова Србије.

У Београд су путовали кошаркаши и кошаркашице, рукометашице и рукометаши, одбојкаши и одбојкашице, мушка екипа у одбојци на песку и млада стонотенисерка. Освојене су две медаље.


Сребро  у уличној кошарци освојила је екипа „Милешевке“ за коју су играле Софија Цвијовић,  Јована Мандић, Тијана Зејак, Јована Арсић и Ерна Тахировић. Бронзу у одбојци на песку освојили су браћа Зијад и Един Меховић, предвођени Адмиром Оковићем. Иначе, Спортске игре су ове године привукле велику пажњу, рекао нам је координатор за Златиборски округ Савеза за школски спорт Бранислав Дивац.


Велико финале Спортских игара младих, на којем ће учествовати пријепољске кошаркашице, одржаће се у Сплиту од 16. до 22. августа.

The post Кошаркашице „Милешевке“ учествују на Спортским играма младих у Сплиту appeared first on ForumInfo.rs.

Forum Info

Grad Prijepolje

Од Grad Prijepolje

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *