Kraj sapunice, Petković u Zvezdi

Kraj sapunice, Petković u Zvezdi

četvrtak, 29. avg 2013, 18:09 – 18:19

„Sapunica“ na relaciji Humska-Karaburma-Marakana konačno je završena. Marko Petković i zvanično je zadužio crveno-beli dres. Male su šanse da Đurđević dođe, Zvezdi interesantni Jagoš Vuković i Aleksandar Luković.

Dosadašnji fudbaler OFK Beograda Marko Petković potpisao je danas četvorogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom i tako okončao „sapunicu“, pošto je do pre nekoliko dana bio na pragu Partizana.

Petkovic2.jpg

„Hvala OFK Beogradu što mi je omogućio da pređem u Zvezdu. Voleo bih da budem deo generacije koji će prekinuti šampionski niz Partizana. Ne bih se vraćao na prethodne dane, bilo je šta je bilo“, kazao je Petković na konferenciji za novinare na stadionu Crvene zvezde. On će u novom klubu nositi dres sa brojem dva.

Sportski direktor Crvene zvezde Zoran Stojadinović otkrio je finansijske detalje transfera. Crveno-beli će na ime obeštećenja platiti 200.000 evra, a OFK Beogradu će pripasti i 25 odsto novca od transfera kada Petković bude napuštao Zvezdu.

Petkovic.jpg

„Borili smo se za Petkovića. Na naše zadovoljstvo potpisao je ugovor sa Zvezdom. To što se desilo sa dogovorom OFK Beograda i Partizana, mislim da ipak igrač ima glavnu reč u pregovorima. Znam da smo mi potpisali trojni ugovor, dva kluba i Petković. Dečko je zvezdaš i hteo je da dođe ovde. Nije postojala dilema“, istakao je Stojadinović. On je ponovio da u ovom trenutku nisu velike šanse da u Crvenu zvezdu dođe napadač Rada i omladinski reprezentativac Uroš Đurđević.

„On igrački odgovara Zvezdi, ali naš stav je da nećemo platiti kao da smo strani klub. Žao mi je što neće doći kod nas, ali mi već sada imamo pet napadača. Mislim da ne postoji mogućnost da dođe“, naveo je Stojadinović. Sportski direktor crveno-belih dodao je i da su Zvezdi interesantni štoperi Jagoš Vuković i Aleksandar Luković.

Petkovic3.jpg

„Vuković nam je zanimljiv igrač, ali već duže vreme pratimo još jednog štopera. Rado bih video Lukovića u klubu, izrazio je želju da dođe u Zvezdu, sada bi trebalo da usledi lakši deo posla. Takođe, još čekamo ozbiljnije ponude za Daudu i Mladenovića. Ako dođu, njih dvojica mogu da napuste klub“, zaključio je Stojadinović.

MARKETING

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici.

Podeli vest:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

POVEZANE VESTI

Grad Prijepolje

Sajt Grad Prijepolje (www.gradprijepolje.com) je sa preko 4.300 (unikatnih) poseta na dnevnom nivou (32.000 pregleda dnevno) ubedljivo najposećeniji informativni internet portal u Prijepolju i okolini, postoji od 2004. godine i svojom uređivačkom politikom uživa veliki kredibilitet kod posetioca.

Istražite Prijepolje

Grad Prijepolje

Grad Prijepolje se nalazi u jugozapadnom delu Srbije na tromeđi Bosne i Hercegovine, Srbije i Crne Gore.
Pročitaj više

Most sultana Mehmeda Fatiha

Prvi pomeni mosta na Limu datiraju kada i o Prijepolju, jer se sa njegove lijeve obale morao preći most pa doći u Prijepolje.
Pročitaj više

Kanjon Mileševke

Klisure reka Lima i Mileševke, koja se uliva u Lim kod Prijepolja, nalaze se u jugozapadnoj Srbiji.
Pročitaj više

Kompleks “Boško Buha”

Memorijalni kompleks „Boško Buha“ se nalazi u selu Jabuka, kod Prijepolja i posvećen je pionirima i omladincima.
Pročitaj više

Reka Lim

Reka Lim Prijepolje jedna od najlepših reka Srbije. Izvire iz Plavskog jezera i teče dužinom od 174 kilometra.
Pročitaj više

Park narodnih heroja

Park pored reke Mileševke u Vakufu, nazvan je Park narodnih heroja jer je u njemu postavljena bista četvorice heroja.
Pročitaj više

Rimska nekropola Kolovrat

Kolovrat je naselje i nekropola na ušću Seljašnice u Lim, kod današnjeg Prijepolja, Srbija.
Pročitaj više

Istorija Prijepolja

Na prostoru Prijepolja postoje ostaci ljudskog stanovanja još iz praistorijskog oba pa sve do današnjih dana.
Pročitaj više

Kulturno istorijski spomenici

Ibrahim – pašina džamija je najstarija džamija u Prijepolju. Prvi put se pominje u „Putopisu“ Evlije Čelebije.
Pročitaj više

Sahat Kula

Sahat-kula u Prijepolju je izgrađena u 16. veku. Prepoznatljiva je kao jedan od simbola Prijepolja.
Pročitaj više

Aco Pejović

Aco Pejović (Prijepolje, 18. april 1972) je pop pevač. Odrastao je u malom naselju Kolovrat sa braćom Predragom i Radojicom. Priznao je da su poput mnogih dečaka bili nestašni i da su svako leto čekali da se kupaju na Limu i prave brane.
Pročitaj više

Manastir Mileševa

Manastir Mileševa je srpski srednjovekovni manastir. Nalazi se na šestom kilometru od Prijepolja na reci Mileševci.
Pročitaj više

Ibrahim – pašina džamija

Ibrahim-pašina džamija je najstarija džamija u Prijepolju, prvi put se pominje u Putopisu Evlije Čelebije iz 1664. godine.
Pročitaj više

Sopotnica

Sopotnica se nalazi u jugozapadnom delu Srbije, nedaleko od Prijepolja, na planini Jadovnik.
Pročitaj više

Kuća Jusufagića

Kuća Jusufagića predstavlja tipičnu begovsku kuću ovih prostora. Građena je na brežuljku iznad centra grada.
Pročitaj više

Stećci u Hrtima

Stećci u selu Hrta, kao redak primer srednjovekovnog groblja čija su nadgrobna obeležja.
Pročitaj više

Dženan Lončarević

Dženan Lončarević (Prijepolje, 10. april 1975) je pop pevač. Muzičku karijeru započeo je po lokalnim kafićima i klubovima, a javnost ga je upoznala kada su snimci njegovih nastupa počeli da se šire po internetu.
Pročitaj više

Vlade Divac

Vlade Divac (Prijepolje, 3. februar 1968) je proslavljeni bivši jugoslovenski i srpski košarkaš. Od 2009. godine je predsednik Olimpijskog komiteta Srbije. Vlade Divac je trenirao košarku od malena u rodnom Prijepolju.
Pročitaj više

Nemanja Petrić

Nemanja Petrić (Prijepolje, 28. jul 1987) je srpski odbojkaš. Visok je 202 cm i igra na poziciji primača servisa u ruskoj ekipi Belogorje. Početak Petrićeve profesionalne karijere usko je povezan sa Igorom Kolakovićem.
Pročitaj više

Nadir Dacić

Nadir Dacić (Prijepolje, 4. januar 1969) iz Cetanovića, od oca Hafiza i majke Safe, rođene Batkić. U rodnome mjestu završio je osnovnu školu, Gazi Husrev-begovu medresu u Sarajevu. Fakultet za islamske studije u Novom Pazaru.
Pročitaj više
MARKETING

Budite u toku

Grad Prijepolje © 2004-2024. Sva prava zadržana.