Krali bakarni krov sa manastira

Postoje osnovi sumnje da su F.K(1991), S.K (1992), D.K. ( 1990) i N.Š. (1992) iz Prijepolja, 27. septembra 2012. godine skinuli četiri oluka i deo bakarnog krova sa kupole manastira „Pustinja“ kod Prijepolja i da su u periodu od novembra prošle, do januara ove godine u više navrata iz poslovno-stambenog objekta „Voćar Lutka“, čiji je vlasnik Bahrija Beganović iz Prijepolja, krali elektro kablove ugrađene u instalaciju, kao i druge metalne predmete koje su nakon toga prodavali kao sekundarne sirovine.

U svojstvu osumnjičenog saslušan je S.M (1971) takođe iz Prijepolja, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo prikrivanja, jer je svojim automobilom, uz novčanu nadoknadu, ukradeni materijal prevezao do centra za otkup sekundarnih sirovina „Šulc) u Prijepolju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici.

Podeli vest:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Grad Prijepolje

Sajt Grad Prijepolje (www.gradprijepolje.com) je sa preko 4.300 (unikatnih) poseta na dnevnom nivou (32.000 pregleda dnevno) ubedljivo najposećeniji informativni internet portal u Prijepolju i okolini, postoji od 2004. godine i svojom uređivačkom politikom uživa veliki kredibilitet kod posetioca.

Istražite Prijepolje

Budite u toku

Grad Prijepolje © 2004-2023. Sva prava zadržana.