Kurir: Član obezbeđenja Zukorlićevog čoveka pao zbog droge

Prijepolje – Kod Dž. R. (41) iz Prijepolja policija našla 32 tablete s liste psihoaktivnih supstanci, zbog čega mu je određen pritvor.

Uhapšeni DŽ.R. u društvu Samira Tandira

Dž. R. (41), blizak prijatelj i prema nekim informacijama i član obezbeđenja Samira Tandira, šefa opštinskog odbora Stranke pravde i pomirenja Muamera Zukorlića u Prijepolju, priveden je u Priboju zbog narkotika.

Policija je kod Dž. R. pronašla 32 tablete s liste psihoaktivnih supstanci koje je prethodno kupio od R. B., koji je takođe priveden. Obojici je Više javno tužilaštvo u Užicu odredilo pritvor od 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužiocu.

Dž. R. već iza sebe ima više prestupa, a osuđivan je i na zatvorsku kaznu zbog teških krivičnih dela.

Inače, on je često viđan u društvu zvaničnika Islamske zajednice u Srbiji i Stranke pravde i pomirenja. Sam je na društvenim mrežama objavljivao slike na kojima je u društvu Moamera Zukorlića, Mevluda Dudića i ostalih.

Zukorlić pak za Kurir poručuje da ne zna o kome je reč, ali da će se detaljno informisati o ovom slučaju i postupiti u skladu s politikom za koju se zalaže. – Postupićemo u ovom slučaju principijelno. Mi smo najglasniji protiv kriminala, to nam je jedna od najistaknutijih tačaka programa. Čim saznam o čemu se tačno radi, reagovaćemo. Lično ne znam ko je u pitanju, te mora da nije neki istaknuti lik, ali je sigurno da kakva god da bude informacija, imaćemo identičan stav, odnosno odlučnost u borbi protiv kriminala – poručio je Zukorlić za naš list.

Tandir do zaključenja ovog broja nije odgovarao na naše pozive i poruke.

Kurir

The post Kurir: Član obezbeđenja Zukorlićevog čoveka pao zbog droge appeared first on PPmedia.

Grad Prijepolje

Sajt Grad Prijepolje (www.gradprijepolje.com) je sa preko 4.300 (unikatnih) poseta na dnevnom nivou (32.000 pregleda dnevno) ubedljivo najposećeniji informativni internet portal u Prijepolju i okolini, postoji od 2004. godine i svojom uređivačkom politikom uživa veliki kredibilitet kod posetioca.

Prethodni Zaplenjena droga na Bistrici

Budite u toku

Grad Prijepolje © 2004-2023. Sva prava zadržana.