Loša izlaznost, Pejović: Policijska patrola je obilazila biračka mesta, Beganović pritisak ogroman, ima oštećenih automobila

Izbori za mesne zajednice u Prijepolju protiču u skladu sa zakonom, a izlaznost na tri uzorkovana mesta u 17 časova bila je veoma niska. ,,U Ivanju je izlaznost u 17 časova bila 23%, Prijepolje grad 17,8% i Taševo 28,9%. Nisu zabeležene veće nepravilnosti i mogu da kažem da se izbori odvijaju u skladu sa zakonom” kazala je predsednica Izborne komisije Ana Pejović za GZS.

Beganović; Tražio sam da pošalju policiju

Bahrija Beganović tražio je večeras od predsednnice Izborne komisije Ane Pejović da interveniše zbog brojnih nepravilnosti i pritiska na birače, koje kako tvrdi sprovodi Samir Tandir sa grupom od 15 ljudi.

– Bio sam očevidac u Vakufu gde je njih petnest na čelu sa Tandirom stajalo na vratima biračkog mesta i maltretiralo ljude tražeći da glasaju za njih i dajući im brojeve. Ovo je neviđeno nešto u Prijepolju do sada. Zamislite kada su ljudima grebali kola iz osvete ako ne glasaju. Mnogi će završiti u zatvoru, od nadzornih organa pa do onih koji prodaju diplome i lične karte za nemačku, sve se zna – ogorčeno tvrdi Beganivić.

Međutim Pejović kaže da je zatražila policijku patrolu ali da oni nisu ustanovili kršenje javnog reda i mira.

– Tačno je da su se žalili jedni na druge, ali niko nije bio bliže od 50 metara od biračkog mesta, i nije tačno da su stajali na vratima. Pozvala sam patrolu da reaguje i oni su to učinili u dva navrat – tvrdi Pejović.
Izvor: GZS i PP Media

Izvor: PP Media Prijepolje
PP Media Prijepolje

Grad Prijepolje

Sajt Grad Prijepolje (www.gradprijepolje.com) je sa preko 4.300 (unikatnih) poseta na dnevnom nivou (32.000 pregleda dnevno) ubedljivo najposećeniji informativni internet portal u Prijepolju i okolini, postoji od 2004. godine i svojom uređivačkom politikom uživa veliki kredibilitet kod posetioca.

Prethodni Građani Prijepolja biraju članove saveta mesnih zajednica

Budite u toku

Grad Prijepolje © 2004-2023. Sva prava zadržana.