LUDI TIKET (-), 994.896 dinara: Da je Kajzer još jednom zategao praćku…

(Tiket možete pogledati i OVDE)

Ponedeljak važi za najmanje atraktivan kladioničarski dan, ponuda je siromašnija nego inače, posebno je to bilo uočljivo juče, pošto su svi veliki klubovi za vikend odradili posao, ali i u takvim okolnostima jedan igrač MOZZART-a umalo se nije obogatio. Na tiketu uplaćenom posredstvom interneta, vrednom basnosnovnih 994.896 dinara, „prodala“ ga je utakmica sa najmanjom kvotom.

Reč je o susretu Cvajte, Lajpcig – Hajdenhajm (1:1), na kome se tražila dupla pobeda domaćeg sastava. Doduše, ona nije bila ni blizu, pošto je gost vodio, ambiciozni klub izjednačio projektilom Dominika Kajzera, ali da je vezista Lajpciga zategao još jednu praćku do kraja prvog poluvremena imalo bi osnova za nadu.

Ovako, u nepovrat je otišao fantastičan tiket, na kome su „uhvaćene“ tri duple pobede, sa kvotama 9.00, 12.00 i 28.00. Samo taj prokleti Lajpcig…

Jedina uteha našem igraču je činjenica da je u okviru MOZZART Benefita NAPLATI PROMAŠAJ zaradio 100 puta veću sumu od vrednosti uplate (47 dinara), pa će imati priliku da već danas ponovo okuša sreću.

Pogledajte koji nas najzanimljiviji sportski događaji očekuju danas.

(FOTO: Screenshot mozzartbet.com)

Podeli vest:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Grad Prijepolje

Sajt Grad Prijepolje (www.gradprijepolje.com) je sa preko 4.300 (unikatnih) poseta na dnevnom nivou (32.000 pregleda dnevno) ubedljivo najposećeniji informativni internet portal u Prijepolju i okolini, postoji od 2004. godine i svojom uređivačkom politikom uživa veliki kredibilitet kod posetioca.

Istražite Prijepolje

Budite u toku

Grad Prijepolje © 2004-2023. Sva prava zadržana.