Мартиновић са кандидатима за посао у МДГ – Добра прилика да млади остану у Пријепољу

У друштву директорке Филијале Националне службе за запошљавање Ане Пејовић и директора компаније МДГ Жељка Дучића, Зоран Мартиновић је посетио  једну од група кандидата који већ месец дана у просторијама пријепољске Филијале НСЗ усавршавају знање енглеског језика и том приликом им пожелео успех у даљем раду.

Ово је идеална прилика за младе људе у Пријепољу да кроз додатно усавршавање стекну шансу и за запошљавање у једној престижној компанији која постоји од 2015. године и има већ 180 запослених, а план је да тај број до краја године буде достигне и 270.Заиста је то добра прилика да млади људи овде раде, да не одлазе у иностранство ни у друге градове Србије истакао је директор Националне службе за запошљавање Зоран Мартиновић.

Компанија МДГ има дугогодишњу добру сарадњу са Националном службом за запошљавање у Пријепољу.

Сада ту сарадњу настављамо са овом групом кандидата која је кренула на обуку. Обука траје већ месец дана. За сада све иде како треба. Надамо се да ћемо највећи део кандидата који су сада на обуци моћи и да запослимо – рекаоп је  директор компаније МДГ Жељко Дучић који очекује да ће се сарадња са НСЗ Пријепоље наставити и у будуће.

Директорка Филијале НСЗ Пријепоље Ана Пејовић је рекла да јој је изузетно драго што овде имају прилику да се запосле млади људи, посебно високо образовани.

Поред основног ефекта запошљавања ја бих поменула и овај други ефекат, а то је да су ови млади људи основали породице тако што су и упознали своје партнере на послу у овој компанији, купили су станове, повећали потрошњу у нашем граду што је утицало и на повећање просечне зараде и на бољу општу слику у нашем граду – истакла је Ана Пејовић.

Директор Националне службе за запошљавање Зоран Мартиновић задовољан је радом Филијале у Пријепољу што потврђује и велико интересовање овдашњих послодаваца за финансијске подстицаје. Са нивоа Националне службе ове године за Пријепоље је планирано око 85 милиона динара што гарантује упошљавање око 450 лица.

На евиденцији Филијале Националне службе за запошљавање у Пријепољу тренутно се налази 3.905 незапослених особа, од чега су 202 особе са факултетском дипломом.

The post Мартиновић са кандидатима за посао у МДГ – Добра прилика да млади остану у Пријепољу appeared first on ForumInfo.rs.

Forum Info

Podeli vest:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Grad Prijepolje

Sajt Grad Prijepolje (www.gradprijepolje.com) je sa preko 4.300 (unikatnih) poseta na dnevnom nivou (32.000 pregleda dnevno) ubedljivo najposećeniji informativni internet portal u Prijepolju i okolini, postoji od 2004. godine i svojom uređivačkom politikom uživa veliki kredibilitet kod posetioca.

Istražite Prijepolje

Budite u toku

Grad Prijepolje © 2004-2023. Sva prava zadržana.