Матија Љујић: Конкуренција у Белененсесу јака, што ме тера да будем још бољи (ВИДЕО)

Матија је прве фудбалске кораке направио у Полимљу након чега је тренирање наставио у фудбалској школи Партизана. Наступао је за „Партизан“ и „Телеоптик“, пола сезоне је провео у Лучанима, да би почетком 2015. постао члан београдског „Рада“, али никада није добио праву прилику. Оно што му нису дозвољавали да покаже у домаћем првенству он је показао у иностранству, захваљујући Андрији Калуђеровићу, са којим био саиграч у „Раду“, „Жалгирису“ и „Велингтону“.


Матија каже да је у „Жалгирису“ имао одличне услове за игру али да лига не прати квалитет клуба. Након литванске, одлази у аустралијску „А лигу“ где је наступао за „Велингтон Феникс“. Услови су били одлични, атмосфера и стадиони попут оних у најјачим европским лигама, али када му је стигала понуда из Поругалије није се размишљао ни једног тренутка, каже Матија, јер никад пре није играо у тако јакој лиги. У клубу је окружен одличним саиграчима и конкуренција за стартни тим је велика али га то додатно мотивише да тренира и напредује.

Португалија и Лисабон су прелепи, каже Матија, и задовољство је тамо живети, али када прича о плановима за будућност не може да не помене Нови Зеланд и Велингтон, у којем је боравио пола године. Жеља му је да игра у Европи у наредном периоду, али би се вратио у Аустралију или Нови Зеланд да тамо заврши каријеру.

„Белененсес“ је првенство завршио на деветом месту а велики број нерешених резултата и неколико прокоцканих утакмица коштали су екипу шансе да наступи у Европи. Ако се задржи овогодишњи састав и атмосфера у клубу наредне сезоне се може направити бољи резултат, каже пријепољски фудбалски интернационалац.

The post Матија Љујић: Конкуренција у Белененсесу јака, што ме тера да будем још бољи (ВИДЕО) appeared first on ForumInfo.rs.

Forum Info

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici.

Podeli vest:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

U Četvrtak deo Prijepolja bez struje

Elektrodistribucija Srbije doo Beograd, Pogon Prijepolje, obaveštava kupce da će u četvrtak, 14. septembra u perodu od 08:00h do 16:00h, bez napaja električnom energijom biti

Nešto više »

Nеsvakidašnji gеst prеdsеdnika opštinе Prijеpoljе: Drago Popadić novac za kupovinu novog službеnog automobila prеusmеrio na oprеmanjе vrtića – na taj način smanjеnе listе čеkanja

Prеdsеdnik opštinе Prijеpoljе učinio jе nеsvakidašnji gеst kada jе srеdstva iz budžеta opštinе, oprеdеljеna za kupovinu novog vozila za prvog čovеka opštinе, prеusmеrio za rеnoviranjе

Nešto više »

Grad Prijepolje

Sajt Grad Prijepolje (www.gradprijepolje.com) je sa preko 4.300 (unikatnih) poseta na dnevnom nivou (32.000 pregleda dnevno) ubedljivo najposećeniji informativni internet portal u Prijepolju i okolini, postoji od 2004. godine i svojom uređivačkom politikom uživa veliki kredibilitet kod posetioca.

Istražite Prijepolje

Budite u toku

Grad Prijepolje © 2004-2023. Sva prava zadržana.