Meč između Partizana i AZ Alkmara posmtraće i 100 mališana iz Prijepolja, Priboja i Nove Varoši

Prijepolje/Priboj/Nova Varoš/Beograd – U četvrtak od 21 čas fudbaleri Partizana igraju na svom terenu protiv AZ Alkmara, u prvom kolu Grupe L u Ligi Evrope. Zbog kazne izrečene od strane disciplinske komisije UEFA, tribine za najvernije navijače crno belog kluba biće zatvorene. Utakmicu će moći da posmatraju samo mališani koji pohađaju školu fudbala, ne stariji od 14 godina. U oragnizaciji Fudbalskog kluba Partizan i pribojskog Sportskog saveza, put Beograda, na meč crno belih sa holanđanima krenuće stotinak mališana iz Prijepolja, Nove Varoši i Priboja.

Prema rečima člana Upravnog odbora Sportskog saveza Priboj, Denisa Šarka, mališani polaznici škole fudbala klubova Fap, 033, Polimlje i Zlatar krenuće za Beograd u 12i30 časova. On navodi, da će deca utakmicu posmatrati sa zapadne strane partizanovog stadiona, te da će mališanima tokom povratka kući biti obezbeđeni sendviči i osveženje.

Iz sva tri grada, Prijepolja, Priboja i Nove Varoši, sa decom će krenuti po dva trenera.

PP Media

The post Meč između Partizana i AZ Alkmara posmtraće i 100 mališana iz Prijepolja, Priboja i Nove Varoši appeared first on PPmedia.

Grad Prijepolje

Sajt Grad Prijepolje (www.gradprijepolje.com) je sa preko 4.300 (unikatnih) poseta na dnevnom nivou (32.000 pregleda dnevno) ubedljivo najposećeniji informativni internet portal u Prijepolju i okolini, postoji od 2004. godine i svojom uređivačkom politikom uživa veliki kredibilitet kod posetioca.

Prethodni Država prodaje hotel “Mileševa” u Prijepolju

Budite u toku

Grad Prijepolje © 2004-2023. Sva prava zadržana.